0
Rendeléseim Pontjaim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
0 hozzászólás | 2018. október 26, péntek 12:02

Ez az arany barna szőnyeg magával fogja ragadni. Hiszen nemcsak a színe és futó virágos mintázata egyedi, de talpat simogató puhasága is. Szerintem Ön is szereti a dizájnos és ízléses szőnyeget. Ez az arany barna virágos szőnyeg nem okoz csalódást. Vidám, de ízléses, rövid szálhosszúságú nyírt szőnyeg.

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 19, szerda 12:52

A szőnyegen látható mesefigurákat szerintem nem kell bemutatnom senkinek. Még az idősebb korosztály is ismeri Mickey egeret és Pluto kutyust. A szőnyegre tekintve barátságos mesefigurák köszönnek vissza ránk. Bár nem a megszokott külsejükkel vannak ábrázolva, de így se ismeretlenek számunkra. Az aranyos szőnyeg minden kislány szobájába beillik.

 

0 hozzászólás | 2018. szeptemper 11, kedd 14:14

Ha szőnyegből is szereti azt amelyik dizájnos és ízléses, akkor ajánlom figyelmébe ezt a vidám, rövid szálhosszúságú nyírt szőnyeget. Színkombinációjával tökéletes hatást érhetünk el lakásunk összhangjában.
Teljesen mindegy, hogy nappalinkat, hálószobánkat vagy éppen egy lányka szobáját szeretnénk ezzel a szőnyeggel feldobni, mindenhol megállja a helyét. Kellemes zöld színe megnyugtatja a rátévedő szemeket. Talpunknak simogató élményt nyújt ez a fajta kárpit amikor rálépünk, hiszen pihe-puha. 

0 hozzászólás | 2018. április 02, hétfő 19:52

Szereted  virágokat?- Akkor már Te csak jó ember lehetsz. Sokféle virágod van a lakásodban, vagy a kertedben? Ha igen akkor Neked való a Piros-fekete-szürke színű inda mintás virágos szőnyeg a nappalid padlózatára. A piros-fekete-szürke inda mintás virágos szőnyeg 5-8 féle méretben választható. A kicsi 50 x 80 cm ágyelő, illetve összekötő szőnyegtől kezdve, a 80 x 300 cm futószőnyegen keresztül a legnagyobb méretű 300 x 400 cm nagyságig.

0 hozzászólás | 2018. január 31, szerda 12:26

A legkisebbek lelkületéről, érzéseiről, fantáziavilágukról sem feledkezhetünk meg. Az egyik látványos lakberendezési kifejező tárgy a gyerekszőnyeg. A szeretnivaló mesés gyerekszőnyegek borítják be a gyerekek padlóját. A padló, ideális esetben a gyerekszőnyeg az a hely, ami a gyerekek legfontosabb játék, és mozgásszíntere. Ha megfigyeljük, a gyerekek a legtöbb dolgot a legszívesebben a földön ülve vagy fekve végzik. Mi felnőtteknek pedig a kellemesebbé, és komfortosabbá szeretnénk tenni gyermekeink életterét. Ezért tegyük kellemessé gyerekeink padlón, földön való tartozódását, játékterét egy jó gyerekszőnyeg megválasztásával. Egy gyerekszőnyeg anyagának vastagsága illetve színének és mintázatának megválasztása a mi feladatunk.

0 hozzászólás | 2018. január 25, csütörtök 09:26

Nap-mint nap elmegyünk reggel munkába. Bemegyünk az irodába és elhúzzuk az irodai szőnyegen a karosszékünket és helyet foglalunk kényelmesen. Dolgozunk, felállunk, leülünk, jövünk, megyünk, intézkedünk. Megfigyeltük már hányszor tesszük meg ugyanazt a mozdulatot az irodai padlószőnyegen? Az irodai szőnyegek mindig egyedi hangulatot varázsolnak az irodába. Számtalanszor esik a tekintetünk az irodai szőnyegre, ha munka közben gondolkozunk a nekünk szabott feladat megoldása közben. Akkor is a szőnyegre nézünk, ha valamit nem értünk, vagy ha zavart állapotban vagyunk. Szóval nap- mint-nap számtalan tekintet bámulja meg az irodai szőnyeget. Ezért jó, ha a szőnyeg külsőre barátságos és impulzív hatással van az iroda dolgozóira. 

0 hozzászólás | 2018. január 19, péntek 15:45

Mi az a shaggy szőnyeg, tehetik fel egyes emberek ezt a kérdést. A shaggy szőnyegnek nevezünk minden olyan szőnyeget: aminek a szállószúsága meghaladja a 30 mm-t. Hova ajánlatos shagy szőnyeget venni ? Minden olyan helységbe való a shaggy szőnyeg ahol van tér, és összejön a család apraja nagyja. De a meghitt hálószóba is nagyon ideális egy jó süppedős puha shaggy szőnyeg befogadására. Hova ne vegyünk shaggy szőnyeget? Főleg gyerekszobába vagy olyan családba ahol asztmatikus beteg van.  Milyen shaggy szőnyegek vannak, és miben különböznek? Nagyon sok fajta shaggy szőnyeg van, aminek a szálsürűsége, hossza, szövés-technikájában különbözik. 

0 hozzászólás | 2018. január 18, csütörtök 18:42

A konyha, az a hely ahol előszeretettel tartózkodik a család, mert jó illatok vannak és mert anya ott van. Az a sok hosszú óra, amit a konyhában töltünk, konyhai szőnyeg nélkül nagyon strapás tud lenni. Nagyon kellemes a lábnak a puha szőnyeg felületén álldogálni, amíg elvégezzük a napi feladatainkat. A konyhai szőnyeg alkalmazása a mai háztartásokban már elfogadott és nagyon ajánlott is. Mert az a célunk hogy a lakásunk minden helységében maximális kényelmet biztosítsunk, minden helyzetben. A konyhai szőnyeg remekül szigetel egy olyan helyen ahol csupa hideg csempe minden. 

0 hozzászólás | 2018. január 16, kedd 20:21

Nem csak a focipályákat burkolják műfűvel, hanem az erkélyt, teraszt, zárt elő teraszt illetve van, aki a nappalit is. Miért lett ennyire divatos manapság a műfű szőnyeg? Mert szeretjük a természetet és minden olyat, ami egy kicsit is természetes hatást tükröz. Sokkal jobban tudunk lelkileg ellazulni egy természetes hatású környezetben és erre nagyon megfelel a műfű szőnyeg. Különböző vastagságú és hosszúságú műfüveket különböztetünk meg, amely nagyban befolyásolják a minőséget és árat.  Az, hogy mennyire hasonlít egy műfű az eredeti fűhöz, mennyire természetes a hatása és sűrűsége a minőséget tükrözi.

0 hozzászólás | 2017. december 17, vasárnap 11:14

Egy kimondottan vidám lila színű virágokkal teli szőnyeg azoknak ajánlom  akik nyitottak a modern és színes környezetre. Nem szeretik a sablonos színeket és nem érik be az átlagossal. Minden ember egy önálló egyéniség, akinek megvan a maga stílusa Szin világa és ez határozza meg a környezetét- környezetünket, otthonunkat, a bútoroktól a függönyig. Ehhez jön még a lábunk alá egy ide passzoló szőnyeg.

0 hozzászólás | 2017. október 28, szombat 14:09

Gyönyörű bordó krém szőnyeg csupa előnnyel. Szőnyegvásárláskor a legfontosabb szempontok alapján bemutatjuk nektek a bordó krém szőnyeget. Padlófelületünket többféle módon fedhetjük le, például: parkettával, csempével, szőnyeggel. Bár kevesen gondolnánk, mégis háztartásunkban igen jelentős a szőnyeg szerepe, ezért ma bemutatjuk nektek a bordó krém szőnyeget.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 21:00

A szőnyegek stílusunk, egyéniségünk kifejezője, önmagunk tükörképe. Ezért rengeteg féle szőnyeg típussal találkozhatunk, aminek nagyon örülünk is, hisz gyerekjáték megtalálni a számunkra tökéletes szőnyeget. Bármely stílusról, színről, mintáról és méretről legyen is szó, a siker garantált.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 20:30

A szőnyegek képesek meghatározni a belső enteriőrt.

A tökéletes szőnyeg, valódi éke lehet otthonunknak. Általa környezetünkben harmóniát teremthetünk és otthonosságot csempészhetünk a lakásunk falai közé. Extra melegséget, puhaságot és kényelmet kölcsönöz használójának. Így hát dekorációként és hasznos funkciói révén is egyaránt alkalmazzuk a szőnyegeket.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 08:24

A padlószőnyegek mellett még mindig többen teszik le a voksukat, mint burkolati elem.

Jó néhány padlóburkolat fajta került piacra az évek alatt, de még mindig kimagasló a kereslet a padlószőnyegek iránt. Így vagy úgy, kinek melyik tetszik, de a padlószőnyeg messze a legotthonosabb érzetet adja számunkra. Viszont mára már, padlószőnyeg fajtában is igencsak bővelkedünk. Rengeteg szín, minta, különböző szálhosszúságokkal találkozhatunk. Így tehát garantált mindenki számára a siker, hogy megtalálja a megfelelő padlószőnyeget.

0 hozzászólás | 2017. október 05, csütörtök 08:15

A pléd, ágytakarók manapság egyre nagyobb hírnévnek örvendenek. Praktikusság szempontjából is kiváló választás egy pléd, ágytakaró. Gondoljunk csak bele, hogy egy hidegebb téli este, hányszor zuhanunk be az ágyba egy fáradt nap után, miközben nézzük a tévét és semmi másra nem vágyunk, csak hogy jól bekucorodjunk az ágyunkba és finom melegség öleljen körül minket. A pléd, ágytakaró ebben van hatalmas segítségünkre. Nem csak ágyunknak nyújt, esztétikus megjelenést, de számunkra egy puha, meleg ölelést tartogat, amikor belebújunk.

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 16:27

A szőnyegekkel otthonunkat egy teljesen más megvilágításban részesíthetjük.

A szőnyegek nem csak arra valók, hogy jól szigetelnek, kényelmesebb a járás, melegséget nyújtanak, de lakásunk hangulata is teljesen megváltoztatható általuk. Kiegészíthetjük otthonunkat a szőnyegekkel, de akár a figyelem középpontjába is helyezhetjük. Egy élénkebb színű szőnyeggel, mindenki figyelmét rászegezhetjük.

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 16:19

Mikor szőnyeget választunk, bizony számolnunk kell vele, hogy azt nem minden évben cseréljük.

Ezért gondos oda figyeléssel kell megválasztanunk, a számunkra ideális szőnyeget. Persze mindenki más igényeket tart szem előtt, és mindenki más ízléssel van megáldva, de ez mára már nem probléma, hisz rengeteg féle szőnyeg áll rendelkezésünkre, így mindenki megtalálhatja a hozzá illő darabot.
 

0 hozzászólás | 2017. október 03, kedd 10:32

A szőnyegeknek számtalan szerepük van egy lakásban.

Lássunk néhányat, elsősorban dekorációs elemként nézünk rá, mert hát fontos szempont mindenki számára, hogy színben és formában is tökéletesen passzoljon a környezetébe. Szigetelő elemként is kiválóan megállja a helyét, hisz jó hő és hangszigetelő egyaránt. A közlekedésben is nagyban segít, balesetmentes közlekedést biztosít számunkra. És hát persze valljuk be, hogy a szőnyegekkel, sokkal otthonosabbá tehetjük lakásunkat. Egy kis plusz melegséget és komfortérzetet csempészhetünk a falak közé.

0 hozzászólás | 2017. szeptemper 20, szerda 13:39

Rendkívül fontossá vált, hogy az irodákban is maximális kényelem és kellemes légkör legyen megteremtve.

Ebben nagy segítségünkre szolgál, ha lakberendezési tárgyakkal és kiegészítőkkel vesszük körbe magunkat. Az irodai padlószőnyeg is épp egy lakberendezési eszköz. Általa egyfajta megnyugvást, otthonosságot, melegséget és békét érhetünk el. Növeli a komfortérzetünket, így a munkaidő sokkal kellemesebben telhet és koncentrációnkban is nagyban hozzá járul, hisz nem egy rideg környezetben kell dolgoznunk. 

0 hozzászólás | 2017. szeptemper 01, péntek 10:49

Szőnyegre igenis szükség van a lakásban.

Meg is mondom miért, szőnyegekkel nincs olyan hogy, rideg, üres tér, a bútorok sem keltenek lebegő hatást és általuk a talpunk sem fázik. Valamint nagyon jó hang és hőszigetelő. Öltözteti otthonunkat, különleges, egyedi és harmonikus meleg otthont teremthetünk velük. A szőnyegekkel új színt, új hangulatot hozhatunk létre. Megszépíti és újjáéleszti a környezetünket.  Ugye, hogy jó a szőnyeg a háznál? Persze, ez nem is kérdés. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 31, csütörtök 10:50

A szőnyegek több funkciót is ellátnak otthonunkban.

Maximális komfort érzetet nyújt, valamint dekorációs, esztétikai értékekkel is fel van ruházva.  Vásárlásánál figyelembe kell vennünk, milyen a helyiség stílusa, színe, ehhez mérten tudjuk kiválasztani a tökéletes szőnyegünket. Nem csak harmonizálni tud környezetével, de kiegészíteni és feldobni is képes. Valódi megújulást érhetünk el a szőnyegekkel. Különlegessé, egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 25, péntek 11:36

A szőnyegek meghatározzák a lakás enteriőrjét.

Egy tökéletesen megválasztott szőnyeg, igazi kincse lehet környezetünknek, általa valódi harmóniában és melegségben részesülhetünk. A szőnyegeket dekorációként és hasznos funkció révén alkalmazzuk. Dekoráció gyanánt, rendkívüli hatást érhetünk el vele. Egyből a középpontba kerül, mindenki szeme rászegeződik, ahogy belépünk a helyiségbe. Hasznos funkció abban nyilvánulnak meg, hogy kellemes melegséget nyújt talpunknak, így nem a hideg kövön kell lépdelnünk, valamint jó hő és hangszigetelő is egyben, tehát csendes járást biztosít számunkra. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 24, csütörtök 11:14

Egy gyönyörű szőnyeg otthonosságot visz lakásunk falai közé.
De lakberendezési kiegészítőként, dekorációként is rengetegen használják, sőt minden háztartásban fellelhető. A szőnyegek lakberendezési tárgyak, de nem csak szépségük miatt alkalmazzuk, de funkcióit kihasználva is választjuk ki a nekünk megfelelőt. Kiváló hőszigetelő, melegséget nyújt talpuknak, kényelmes, puha járást biztosít. A szőnyegek között rendkívül sok típust találhatunk. De a legközkedveltebb mindközül mégis, a shaggy hosszú szálú szőnyegek. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 18, péntek 11:59

A szőnyeg, helyiségünk legmeghatározóbb kiegészítője. Használata tökéletes melegséget, kényelmet, otthonosságot biztosít számunkra. Valamint hátteret teremthetünk bútorainknak, így nem sugall, lebegő érzetet szépen lezárja és körbeöleli a teret. Egyszóval összefoglalja a helyiséget. Szőnyeg nélkül lakásunk idegennek hat, befejezetlennek, ezért lássuk be, nagyon fontos a szőnyeg számunkra. 


 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 17, csütörtök 11:48

Minimál stílus kedvelőinek, íme, egy gyönyörű tört fehér shaggy szőnyeg.

A minimál stílus rendkívül elterjedté vált napjainkban, ami Olaszországból indult. Letisztult színeket és formákat követnek. A stílusirányzatra jellemző színek a fehér minden mennyiségben, de a fekete és a szürke valamint a halvány pasztell színek is jellemzőek rá. Kifejezetten karakteres stílus mely rendkívül letisztult, steril hatást kelt. Kevés bútort használnak, semmi giccs. Egyszerűen fogalmazva maga a megtestesült rendezettség, a tökéletes elegancia. 

0 hozzászólás | 2017. augusztus 10, csütörtök 11:39

Lakásunk legvidámabb, legboldogabb helyisége a gyerekszoba. Ezért nagyon fontos, hogy színekben gazdag legyen, hogy a gyermek mindent kíváncsian felfedezzen, ezzel a fejlesszük a kreativitását valamint ösztönzően hatnak majd rá, így a kis lurkó egy boldog, vidám közegben játszadozhat. Viszont a gyerekszobát nem csak a színek határozzák meg, a biztonság is, ami a legfontosabb szempont. A gyerekszőnyeg vásárlásnál ügyelnünk kell arra, hogy ne tudjon benne elesni, ne lehessen elcsúszni rajta, és elég vastag legyen ahhoz, hogy ne fázzon fel a padlón.

0 hozzászólás | 2017. augusztus 02, szerda 10:17

Manapság mindenki arra törekszik, hogy az irodákban is otthonos, barátságos irodatereket teremtsenek.
Ezeket lakberendezési tárgyakkal, eszközökkel, kiegészítőkkel teszik lehetővé. A szőnyegek szintén ebbe a kategóriába tartoznak bele, egyre több igény van rájuk, így hát egyre több fajtával találkozhatunk. A szőnyeg növeli a komfort érzetet, megteremti a békés, melegséget adó hangulatot. De számtalan szerepet töltenek még be az irodai szőnyegek, lépés zaj csökkentőként, térelválasztóként is hasznosítják valamint design elemként és szennyfogóként is alkalmazzák.

0 hozzászólás | 2017. július 26, szerda 11:09

A szőnyeg megvásárlásánál gondolnunk kell arra, hogy bizony hosszútávra kell kiválasztanunk a tökéletes szőnyeget.

Ezért fontos, hogy összegezzünk magunkban, hogy miket várunk el a leendő szőnyegünktől. Mindenki más szempontokat tart szem előtt, a színekben, mintákban, formákban, méretekben egyaránt különbözőeket keresünk. De ami közös mindenkiben, hogy a szőnyeggel lakásunkat otthonosabbá, barátságosabbá, stílusosabbá, egyedibbé és kényelmesebbé akarjuk varázsolni. Ezt mind elérhetjük a szőnyegekkel.

0 hozzászólás | 2017. július 24, hétfő 11:36

A gyerekszoba lakásunk legéletvidámabb, legszínesebb, legboldogabb helyisége.
Itt töltik gyermekeink idejük nagy részét, ezért fontos, hogy a berendezések színesek és egyúttal biztonságosak is legyenek, valamint ösztönzően hassanak, fejlesszék a kreativitásukat is valamint örömmel és boldogsággal telve lépjenek be szobájukba is egyben.

 
0 hozzászólás | 2017. július 21, péntek 11:04

Egyéniségünket és személyiségünket mára már teljes mértékben ki tudjuk fejezni még a különböző lakásberendezésekkel is.
A lakástextíliákkal is nemcsak magunkat mutathatjuk meg, de képes feldobni és teljesen megváltoztatni is otthonunk hangulatát, épp ezért bátran válogassunk a különböző kínálatokból, hisz gyönyörűen össze lehet kombinálni a színeket és a mintákat egyaránt.

 
0 hozzászólás | 2017. július 17, hétfő 11:22

A szőnyegek napjainkban igencsak fontos szerepet töltenek be a lakásunkban. De ez mindig is így volt. Viszont mára már az is fontos lett, hogy design elemként is tökéletesen működjön és ne csak a hidegtől óvjanak meg minket. Rengeteg fajta közül válogathatunk kedvünkre, így nem kell aggódnunk, hogy nem találunk hozzánk és a berendezéseinkhez passzoló szőnyeget.

0 hozzászólás | 2017. július 13, csütörtök 11:15

A szőnyegek ma már igen nagy tereket hódítanak.

Színekben, formákban, mintákban, anyagokban és méretekben is számtalan variáció fellelhető, így mindenki megtalálhatja a számára tökéleteset bármilyen stílusról is legyen szó. A szőnyegekkel otthonunkat sokkal kellemesebb környezetté varázsolhatjuk, melegséggel és biztonsággal tölti meg a helyiséget.

 

 

<< Előző
< Első
[1] [2] [3] [4] KÖVETKEZŐ >>
Utolsó >