Fürdőszobaszőnyeg

A fürdőszobaszőnyeg, mely nemcsak biztonságot ad, de még jól is mutat

 

Fürdőszobánk és toalettünk is megérdemli, hogy szőnyeg ékesítse. A vizes helyiségekben használt fürdőszobaszőnyeg szettek nem csak egységet és összhangot teremtenek, de biztonságot is nyújtanak. Csúszásmentes hátoldalának köszönhetően nem fog elcsúszni ha vizes lábbal kilépsz a kádból. Mindezek mellett még melegséget is ad a fürdőszobaszőnyeg, így lehetünk nyugodtan mezítláb a fürdőszobában is. A szőnyeg puha, így talpunknak is nagyon kellemes érzés lesz ha ezen állunk.

Webáruházunk kínálatában 3 részes fürdőszobaszőnyeg szetteket találsz, így mindkét helyiség összhangba kerül. A nagyobb méretű fürdőszobaszőnyeg a fürdőszobába a kád elé való, mint egyfajta kádkilépő. A két kisebb a wc ülőke tetejére és elé, hogy ott is lehessünk mezítláb anélkül, hogy fázna a lábunk. Fürdőszobaszőnyeg kínálatunkban találsz egyszínűeket, vagy kellemesen élénk színű mintásokat is. Válassz olyan színt, hogy az összhang teljes legyen. Emiatt fontos, hogy passzoljon a csempe (fali és járólap) színéhez, valamint a szaniterek színéhez.

Mindegy, hogy melyik szín és minta mellett döntesz, hiszen egyik fürdőszobaszőnyeg sem fog csalódást okozni. Mindegyik kiváló minőségű anyagokból készült. Válassz bátran, és élvezd a fürdőszobaszőnyeg nyújtotta puhaságot és kényelmet!