Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Fekete szőnyeg, ami mindent visz!

Szőnyegjóáron
2020.06.12 11:28
Fekete szőnyeg, ami mindent visz!

Ha kedveled az eleganciát és a letisztult harmóniát, inspirálódj fekete szőnyegekkel.

Hogyha szőnyeg vásárlás előtt állunk és semmiképpen sem szeretnénk mellé lőni, akkor egy dizájnos fekete szőnyeggel biztos, hogy nem fogunk. Ugyanis az egyszínű fekete vagy fehér mindig finoman alkalmazkodik a környezetében található színekhez. Legyen szó előtérről, folyosóról, konyháról szobáról, vagy üzleti, munkahelyi helyiségről, olyan szőnyeget mutatunk be, ami biztos, hogy önnek is elnyeri a tetszését és tudunk segíteni a megfelelő döntés meghozatalában.

Olyan anyagból állítják elő például ezt az első osztályú Alexis fekete fehér szőnyeget, aminek nagyon jó vízlepergető tulajdonsága van. Kellemes, modern, dizájnos mintájával igazán hangulatossá és egyedivé teheted szobádat. Mi mást árulna el használójáról, minthogy igazán jó ízlése van? Régen sem volt mindegy, manapság pedig még inkább jellemző az, hogy mennyi mindent elmond rólunk az igényességünk és ízlésvilágunk.

 

A kellemes fekete színen végigsimuló gyönyörű fehér minták egy olyan különleges kontrasztot teremtenek, amely garantáltan felkelti a figyelmét a bámészkodó szomszédoknak, vagy üzletfeleknek. Tapintásra puha és bársonyos, ezért igazán kellemes dolog végigsétálni rajta. Gyakorlatilag tényleg bármilyen színvilág mellett megállja a helyét, de a legideálisabb mégis fekete vagy fehér bútorokhoz ajánlott. Méretét tekintve 70 X 100-as, így nagyon frappáns előterek, konyhák esetében, de üzleten belül is egy nagyon kegyes szőnyeg elhelyezés szempontjából. Egy hasonló szőnyeg a Cindy shaggy fekete-fehér szőnyeg egy picivel nagyobb, 125 x 200-as méretben. Sokan természetesen használják a duplikációt. Azaz, ha a helyiség mérete adja a dupla szőnyeg elhelyezését, akkor nincs kérdés. Sokkal látványosabb, ha a rendelkezésre álló teret minél inkább kihasználjuk. Ez utóbbi szőnyeg esetében nincs nagy különbség az elsőtől méretét és mintázatát kivéve. Fontos, hogy az általunk bemutatott szőnyegek padlófűtés esetén is használhatóak, antiallergén hatásúak, hőkezeltek, mindemellett könnyen tisztíthatóak. A szőnyeg tisztán érkezik, összetekerve és szépen becsomagolva.

Amennyiben esetleg más színű vagy más mintázatú, illetve méretű szőnyegek iránt érdeklődik, abban az esetben bátran nézzen szét webáruházunkban, mert a legkiválóbb minőségű és leggyönyörűbb szőnyegek közül válogathat. Lehet éppen olyat ami még hiányzik az Ön életteréből és ami csak arra vár, hogy a megfelelő helyre kerülhessen. Széles választékunk mellett rengetek kedvezménnyel, akcióval is kedveskedünk vásárlóinknak. Eredményes választást!