Fizetés és szállítás
 

A szállítás a GLS Futárral történik. A fizetés utánvéttel, azaz a futárnak kell fizetni az áru átvételekor. 

 


Bemutatóterem:
 Garay Center 
1076 Budapest Garay tér 20.

Üzletszám:  Földszint F-39. Dizon Lakástextil
 

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig  9 - 18 óráig
Szombaton: 9 - 13 óráig
 

 

 

 

A megrendelt árut a megrendelés visszaigazolása után házhoz szállítja önnek a futárszolgálat. A megrendelést követő munkanap feladjuk, és azt követő munkanap kézbesítik a csomagot. Így általában 1- 2 munkanap a megrendeléstől számított kézbesítési idő. 


Szállítási díjunk az alábbikban olvasható, amely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal több terméket is megrendelnie.

A kézbesítés munkaidőben, általában 8 és 18 óra között történik, ám legtöbbször délelőtt érkezik a futár, ezért szállítási címként mindenképpen olyan címet adjon meg, ahol napközben tartózkodik az, aki átveszi majd a megrendelt terméket (például munkahely).

Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, akkor másnap újra megkísérli a csomag kézbesítését. Ha másnap sem sikerül a csomagot a megadott címen a  futárnak kézbesíteni, akkor értesítő szelvényt hagy, hogy a csomagot 5 napos megőrzésre elhelyezik a Csomagmegörző központba, amit a  értesítő szelvénnyel átvehet a megadott cimen.

 

Szállítási díjak:

Vásárlás értéke Szállítási költség
0 Ft - 49.990 Ft Utánvéttel    990 Ft.

49.990 Ft felett

ingyenes


Padlószőnyeg  és műfű vásárlásnál  egyedi árat adunk. Kérem rendelés előtt írja meg milyen méretet szeretne az info@szonyegjoaron.hu email címen.

Kérem vásárlás előtt tájékozódjon az ÁSZF menüpontban.

 

 

Blog, hasznos infók