Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A mindig dekoratív fehér bordó shaggy szőnyeg

2020.05.04 14:27

Ez a fehér bordó shaggy szőnyeg mindenkit elvarázsol. Feldobja a teret ahol elnyerte méltó helyét.

Egy kellemes színvilágú fehér bordó shaggy szőnyeg, mely ízléses és egyéni. Ez a shaggy szőnyeg biztos, hogy a szoba középpontjává válik, hiszen minden tekintet magára vonz. Egy egyszerű mintázatú, de mégis különleges szőnyeg ami melegséget visz otthonodba.

Ez a fehér bordó shaggy szőnyeg mindenki tetszését elnyeri. Nagyon jól sikerült a szőnyeg színösszeállítása. Az amúgy is kellemes bordó színt egy mindenhez passzoló fehérrel dobták fel. Hű társad lesz a hideg téli napokon is, amikor jól fog esni, hogy szobádat egy puha szőnyeg díszíti. Ezen a shaggy szőnyegen nyugodtan mászkálhatsz mezítláb, hiszen kellemesen puha érzést nyújt talpadnak. Szeretnéd otthonod falai között is kifejezni, hogy divat terén bevállalósabb vagy?

Vagy csak szeretnéd megmutatni, hogy szereted a vidám, színes lakás kiegészítőket?  Akkor megtaláltad hozzá a megfelelő fehér bordó shaggy szőnyeget. Színvilágának köszönhetően merészen variálhatjuk hozzá például a szoba falának színét. De, hogy a fehér bordó shaggy szőnyeg érvényesüljön, hangoljuk össze a szoba színét a bútorokkal. Kiegészítőkben bátran haladhatunk a shaggy szőnyegen is található bordó szín felé. Remekül tud mutatni a shaggy szőnyeg egy bordó és fehér kombinációjú organza függönnyel.  Egy ilyen kellemes összhatású szobában jól fogjuk érezni magunkat, hiszen megvan benne az összhang. Szerencsére tisztán tartása sem okoz túl nagy gondot, hiszen nyugodtan lehet porszívózni.