Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Függöny

Ingyenes szállítás!

Tovább

A szoba összképéért felelős egyik hozzávaló, a függöny


A függöny nagymértékben meghatározza szobád, otthonod összképét. Nem utolsó sorban ezzel az egyik fontos kiegészítővel barátságosabbá, otthonosabbá teheted. A függöny egy kellemes dekoratív eleme a szobának. Webáruházunk függönykínálatában találd meg az otthonodba illőt, s ezzel természetesen stílusodat, egyéniségedet is megmutathatod. Több féle függönytípusból választhatsz, melyek anyagukban különböznek. Mindegyik más funkcióval és megjelenéssel fog megörvendeztetni.

A jacquard függönyt a bonyolult és nagy méret jellemzi. Szépségén kívül praktikussága abban rejlik, hogy anyagának köszönhetően ezt nem kell vasalni. Így sok időt spórolsz meg magadnak. A természetes nappali fényt beengedi, ezáltal a szobád kellemesen világos lesz. De ezzel egyidőben a kintről érkező kíváncsi tekinteteket kizárja.

A dizájnos organza függönyök szintén fényáteresztőek. Ebből az anyagból találsz olyat ami fehér alapon mintás, vagy színes. Bármelyiket is választod, mindig próbáld meg a szoba színvilágához hangolni, így az összkép igen kellemes látványt fog nyújtani. Az nem baj, ha árnyalatában eltér a szobától, így nem olvad annyira bele.

Díszítsd ablakodat sötétítő függönnyel. Ez nem csak szép, de praktikus is. A fényeket kizárja, így ha a nyári reggeleken nem kell felkelned ahogy világosodik. Kínálatunkban találsz olyan sötétítő függönyt, ami önmagában van, de szettben is megtalálod őket. A szettek tartalma:  2 db sötétítő függöny, a hozzá tartozó drapéria, kikötők és a bojtok.

Tovább