Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Fürdőszoba szőnyeg

Ingyenes szállítás

Fürdőszoba szőnyeg nagy választékban, a legjobb akciókkal

Egyszerű és hétköznapi fürdőszoba szőnyeg,vagy exkluzív, prémium minőségű, webáruházunkban megtalálod. Guy La Roche a híres francia divattervező fürdőszoba szőnyeg kollekciója is a kínálatunkban, mert számunkra fontos a vásárlóink elégedettsége. Ezért is kínálunk széles választékot fürdőszoba szőnyegekből is. Olcsó, vagy exkluzív, mindenki rátalál arra, amire vágyik.

  • 1 részes fürdőszoba szőnyeg
  • 2 részes fürdőszoba szőnyeg és
  • 3 részes fürdőszoba szőnyeg szettek

Kádkilépő, wc előke, wc lehajtóra tehető puha fedél, mosdókagyló elé való fürdőszoba szőnyeg, egy helyen. Mindannyian szeretjük a kényelmet, nincs ez máshogy a fürdőszobában sem. Esztétikus és biztonságos is egyszerre, hiszen a csúszásgátlós hátoldalú fürdőszobai szőnyeg nem csúszik a vizes csempén sem. Szép színek: zöld, kék, piros, bézs, barna, lila, szürke, pink, sárga, színes fürdőszobaszőnyegek.

Polipropilén, vagy 100% pamut, nálunk megtalálod mindkét anyagban a kedvenc fürdőszoba szőnyeged. Mindig jó árak, folyamatos akciók és mindig friss kínálat vár rád.

Tovább
Anyaga
Méret
Szín
-16%
Kedvencekhez
Mentha prémium fürdőszoba Szőnyeg zöld
Mentha prémium fürdőszoba Szőnyeg zöld
Mentha prémium fürdőszoba Szőnyeg zöld
Mentha prémium fürdőszoba Szőnyeg zöld
Listaár:
24 990 Ft/db
Akciós ár:
20 990 Ft/db
✔ Ingyenes szállítás
 

Minőségi fürdőszoba szőnyeg webáruház, nagy választékkal.

Rendezd be álmaid fürdőszobáját csodaszép fürdőszobaszőnyegekkel a hidegburkolaton. Böngéssz széles kínálatunkban, ahol az olcsó fürdőszobaszőnyeg mellett megtalálod az exkluzív, prémium fürdőszobaszőnyeg páratlan szépségeit is.

Olyan híres neves gyártókkal találkozhatsz, mint Guy Laroche, vagy Kleine Wolke. Ha arra vágysz, hogy álomoddhonod olyan lakástextilekkel legyen berendezve, amik különlegesek, akkor válassz közülük.

A fürdőszobaszőnyeg anyagok is különbözőek: pamut, akril, bambusz, poliészter, polipropilén, vagy pedig poliakril, mind mind tökéletesek lehetnek számodra. Rengeteg szín, forma és minta közül válogathatsz, bármilyen stílusú fürdőszoba méltó fürdőszobaszőnyege lehet az egyik. Egyrészes, kétrészes és háromrészes szettek is 

 

Tovább