Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Modern Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Több száz, minőségi modern szőnyeg egy helyen, kényelmesen, online - SZONYEGJOARON.hu

Egyedi, különleges modern szőnyeg széles szín és méret választékban. Nappali, hálószoba és akár irodai célokra is kiváló, strapabíró szőnyegek. Válogass kedved szerint modern szőnyegeink között és rendelj kényelmesen, ingyenes szállítással.

A legkisebb modern ágyelő szőnyegtől a legnagyobb, 300 x 400 cm-es modern szőnyegig válogathatsz kedved szerint. Ha megálmodtad hová szeretnél egy szép, modern szőnyeget, a SZONYEGJOARON.hu webáruház megvalósítja Neked. Ha bizonytalan vagy a szőnyeg rendelése kapcsán, hívj minket a 06305092418-as telefonszámon, ahol nagyon szívesen segítünk bármilyen felmerülő kérdésben. 

A szép, esztétikus modern szőnyeg megteremti otthonod kellemes hangulatát, a kiváló minőség pedig eleganciával ruházza fel a teret. Barna, szürke, sárga, zöld, egyszínű, vagy mintás, modern szőnyegből mindent megtalálsz webáruházunkban.

Modern szőnyeg nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, dolgozó szobába, irodába, stb. Bárhová is válaszd, biztos, hogy barátságosabb és otthonosabb lesz vele a tér.

Tovább

A szőnyeg, mely napjainkban is örök klasszikusnak számít, a modern szőnyeg


Webáruházunk modern szőnyeg kategóriájában különböző méretekből választhatsz. Minden csak az igényeidtől és a szoba nagyságától függ, hiszen kedvező áron vásárolhatod meg álmaid szőnyegét. Vidám színeikkel és mintáikkal biztos, hogy fel fogják dobni otthonod megjelenését. Ne csak nappalidat hangsúlyozd egy kellemes nyírt szőnyeggel, hanem a lakás minden szobáját. Előszobádat is összhangba hozhatod a többi szobával, hiszen kisebb méretű szőnyegeket is találsz, mely akár keskenyebb előszobába is beillik. Ha nem neked való a színesebb színvilág, akkor se ess kétségbe, hiszen webáruházunkban találsz nyírt szőnyeget a klasszikusabb fajtából is.

Ideális választás lehet akár kamasz gyermeked szobájába is, hiszen ezeken a szőnyegeken található minták már „felnőttesek”. De kisebb gyermeked szobájába is teheted, hiszen vidám színeivel bárhol megállják a helyüket, s középpontba kerülnek. Puhaságuk és vastagságuk miatt remek játszóterületet nyújtanak akár a legkisebbeknek is. Porszívózással a nyírt szőnyeg  tisztán tartása sem nagy kihívás, még háziállatok mellett sem.

Bármelyiket is választod, a végeredménnyel elégedett leszel. A nyírt szőnyeg nem csak látványra teszi otthonosabbá a lakást, hanem a komfortérzetedet is növeli. Ezeken a szőnyegeken bátran mászkálhatsz mezítláb, hiszen kellemes puhaságával szinte simogatja majd a talpadat.

Tovább