Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Modern Szőnyeg

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Ingyenes szállítás

Több száz, minőségi modern szőnyeg egy helyen, kényelmesen

Egyedi, különleges modern szőnyeg széles szín és méret választékban. Nappali, hálószoba és akár irodai célokra is kiváló, strapabíró szőnyegek. Válogass kedved szerint modern szőnyegeink között és rendelj kényelmesen, ingyenes szállítással.

A legkisebb modern ágyelő szőnyegtől a legnagyobb, 300 x 400 cm-es modern szőnyegig válogathatsz kedved szerint. Ha megálmodtad hová szeretnél egy szép, modern szőnyeget, a SZONYEGJOARON.hu webáruház megvalósítja Neked. Ha bizonytalan vagy a szőnyeg rendelése kapcsán, hívj minket a 06305092418-as telefonszámon, ahol nagyon szívesen segítünk bármilyen felmerülő kérdésben. 

 

Tovább

A szőnyeg, mely napjainkban is örök klasszikusnak számít, a modern szőnyeg


Webáruházunk modern szőnyeg kategóriájában különböző méretekből választhatsz. Minden csak az igényeidtől és a szoba nagyságától függ, hiszen kedvező áron vásárolhatod meg álmaid szőnyegét. Vidám színeikkel és mintáikkal biztos, hogy fel fogják dobni otthonod megjelenését. Ne csak nappalidat hangsúlyozd egy kellemes nyírt szőnyeggel, hanem a lakás minden szobáját. Előszobádat is összhangba hozhatod a többi szobával, hiszen kisebb méretű szőnyegeket is találsz, mely akár keskenyebb előszobába is beillik. Ha nem neked való a színesebb színvilág, akkor se ess kétségbe, hiszen webáruházunkban találsz nyírt szőnyeget a klasszikusabb fajtából is.

Ideális választás lehet akár kamasz gyermeked szobájába is, hiszen ezeken a szőnyegeken található minták már „felnőttesek”. De kisebb gyermeked szobájába is teheted, hiszen vidám színeivel bárhol megállják a helyüket, s középpontba kerülnek. Puhaságuk és vastagságuk miatt remek játszóterületet nyújtanak akár a legkisebbeknek is. Porszívózással a nyírt szőnyeg  tisztán tartása sem nagy kihívás, még háziállatok mellett sem.

Bármelyiket is választod, a végeredménnyel elégedett leszel. A nyírt szőnyeg nem csak látványra teszi otthonosabbá a lakást, hanem a komfortérzetedet is növeli. Ezeken a szőnyegeken bátran mászkálhatsz mezítláb, hiszen kellemes puhaságával szinte simogatja majd a talpadat.

A szép, esztétikus modern szőnyeg megteremti otthonod kellemes hangulatát, a kiváló minőség pedig eleganciával ruházza fel a teret. Barna, szürke, sárga, zöld, egyszínű, vagy mintás, modern szőnyegből mindent megtalálsz webáruházunkban.

Modern szőnyeg nappaliba, hálószobába, gyerekszobába, dolgozó szobába, irodába, stb. Bárhová is válaszd, biztos, hogy barátságosabb és otthonosabb lesz vele a tér.

Tovább