Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Vízálló padló - Vinyl padló

Modern vinyl padlók lakossági és közületi típusban is. Tekercses és panel-modul változatok egyaránt megtalálhatóak webáruházunkban.

A vinyl padlók akár tekercses, akár modul változatban, mindegyik ellenálló és tökéletesen természetes arculatot sugároz a helyiségben. Kivitelük miatt padlófűtéshez is alkalmazhatóak. Vízállóak, könnyen tisztíthatóak. Nedves helyiségekbe is választható: fürdőszoba, konyha.

A vinyl padló rugalmas anyag, mégis masszív. Komfortos járófelületet ad a lakás bármelyik helyiségében. Mivel gyorsan letehető, egyre többen választják ezt a padlóburkolási formát. Nem csak praktikus, hanem gyönyörű szép is. Élethű erezet és mintázat jellemzi őket. 

Vinyl padló forgalmazás és lerakás: kérd árajánlatunkat, ha szeretnéd, hogy elvégezzük helyetted a kivitelezést.

Tovább
Anyaga
Méret (tekercs szélesség)
Szín
Típus
 

Vinyl padló vásárlás és vinyl padló lerakás. A szőnyegjóáron weboldalon kérheted a kivitelezést is.

A vinyl padló egy új generációs melegburkolat, ami pillanatok alatt roppant népszerű lett hazánkban is. Nagyon jó alternatívái a laminált padlónak, amely nem vízálló és a fa padlóknak, illetve a hidegburkolatoknak is.

A tekercses vinyl padló könnyen vágható, a modul klikkes vinyl padló pedig könnyen lerakható. Kinézetben is esztétikus, valamint élethű. Akár a csempe hatású, akár a patkerra mintás vinyl padlót választjuk, mindegyik kiváló minőségű, valós erezetű.

Már nem csak álom a fa hatású padló a fürdőszobában sem. Ugyan csempéből is kaphatóak faerezetű minták, a vinyl padló lerakása mégis gyorsabb. 

A vinly padlók antibakteriális tulajdonságúak, hiszen nem tapadnak meg benne a poratkák és egyéb nem kívánatos apróságok. Könnyen tisztítható porszívóval és felmosóval is. Vinyl padló a konyhában, vinyl padló a fürdőszobában. Zseniális.

Egyes közületi vinyl padlók iskolákban, tornatermekben és egyéb intézményekben nagyon népszerűek. 

A vinyl padló lerakása egyszerű, azonban előfordulhat, hogy mégis célszerű szakember segítségére támaszkodni. Például ügyelni kell a falak derékszögére, a szintkülönbségekre, a szegélylécekre, a ragasztó típusára, illetve a különböző profilok meglétére is. Meg kell jegyezni továbbá a helyiség és a padló hőmérsékletére is, amikor a lerakás történik. 18-27 °C levegőhőmérséklet és minimum 15 °C padlóhőmérséklet szükséges.

Vizes helyiségekben a vinyl padló lerakása alkalmával a következőkre kell ügyelni:

A lábazat és a vinyl padlóburkolat találkozásánál a hézagokat ki kell tömíteni tömítőpasztával. Ez fogja meggátolni, hogy a víz nem kívánt területre follyon. Vizes helyiségekben ne diszperziós ragasztót, hanem kontaktragasztót használjunk.

Vinyl padló tisztítása:

A frissen burkolt vinyl padlót 7 napig ne mossuk fel. Ez után puha seprűvel seperhetjük, porszívózáskor pedig kerüljük a szőnyegekhez használatos fogasfejet, mert ez karcolásokat okozhat a vinyl padlón. Kerülni kell továbbá az olyan tisztítószereket, melyek fehérítő, vagy maró hatásúak. Ha olyan folt kerül rá, mint ragasztó, zsír, vagy festék, azt higított lakkbenzines szivaccsal távolíthatjuk el. 

Vállaljuk a vinyl padló lerakást és kivitelezést. Kérje árajánlatunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Elérhetőség: Telefon: 06305092418 | E-mail: info@szonyegjoaron.hu

 

 

Tovább