Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Konyhai szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Prémium és csúszásgátlós, mosható konyhai szőnyeg a tökéletes konyha kelléke

Egy szép, minőségi, exkluzív konyhaszőnyeg meghozza a kedvet, hogy több időt tölts a konyhában és finomakat főzz. Mintás, feliratos és egyszínű, nálunk mindet megtalálod.

Csúszásgátlós konyhai szőnyeg, amely mosógépben mosható is. Minden háziasszony ilyet szeretne. A poliamid anyag vízlepergető tulajdonsága lévén a ráömlő, ráfröccsenő olaj, víz, stb. könnyen letörölhető róla. Porszívózható, könnyen tisztítható.

A modern konyhaszőnyeg ismérve a letisztultság és az elegancia, mely a konyhába is becsempészhető. Szürke, barna, bézs színek, melyek harmóniát sugároznak és minden konyhában szépen mutatnak.

A csúszásgátlós konyhaszőnyeg biztonságot teremt, ami a főzés során fontos.
Minden háziasszony és családtag megérdemli, hogy a legkényelmesebb körülmények között készítse a család számára a finomságokat. Mosható konyhaszőnyeg, 50 x 150 cm-es méretben. Szettben még szebb.

Kérdés esetén hívd ügyfélszolgálatunkat a 06305092418-as telefonszámon.

Tovább
Anyaga
Méret
Szín
 

A speciális konyhai szőnyeg sokkal hasznosabb, mint azt eddig gondoltuk.
 

Ha a konyhád padlóját konyhai szőnyeg borítja, akkor akár sok takarítástól kímélheted meg magad.
A profi, csúszágsátlós konyhai szőnyeg üde színfoltja lesz konyhádnak, vagy akár étkeződnek is.
Bár szerintem eddig nagyon sokan inkább csak az esztétikusság miatt használtak a konyhában szőnyeget.
De ha végignézed webáruházunk konyhai szőnyeg kínálatát, Te is inkább a praktikussága miatt fogod használni konyhádban.
A konyhai szőnyegek összegyűjtik a ráhullott koszt, morzsát és a nedvességet is felszívják.
Ezzel megkímél Téged a főzést és mosogatást követő konyhatakarítástól.
Ha olyan a konyhai szőnyeg akkor bedobod a mosógépbe és a többit ő elvégzi, vagy csak kirázod a magába rejtett morzsákat és hagyod magától megszáradni. A mosható konyhai szőnyeg szinte felér egy bejárónővel. 
Mindig győződj meg róla, hogy a konyha padlóján elhelyezett szőnyeg nem fog csúszkálni, mert az balesetveszélyes lenne. Törekedj a megfelelő szín kiválasztásánál arra, hogy passzoljon a konyhabútorhoz. Nyugodtan használj akár színesebb, mintás darabokat is, hiszen ezek feldobják a konyhádat.
A világos színek kombinációjától tágasabbnak fog tűnni a tér. Ha szereted a csíkokat, akkor tegyél a konyhaszekrényed elé egy csíkos szőnyeget, az biztos, hogy minden tekintetet odavonz. Így ha még nem sikerült elmosogatnod, elterelheted róla vendéged figyelmét :). Így, hogy kicsit könnyebb rendet tenni a konyhában, már Te is szívesebben tevékenykedsz majd, és akár bátrabban fogsz kísérletezni a finomabbnál finomabb ételek elkészítésével.

Tovább