Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Műfű

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Műfű szőnyeg kertbe, teraszra, erkélyre, medence köré, kocsibeállóhoz, éttermek teraszára, sportpályákra, stb.

Egyszerű és nagyszerű megoldás az örök friss és zöld látványért

A minőségi műfű leveszi a fűnyírás és az állandó locsolás terhét a vállaidról. Műfű burkolás után már csupán élvezni kell a szép kert látványát és kényelmét. Gyerekbarát, állatbarát, 100%-ban újrahasznosítható, környezetbarát műfű. Folyamatos műfű akció és mindig megújuló műfű kínálat, az éppen aktuális innovációkat követve.

Olyan műfű kiegészítők is rendelhetőek, mint a: műfű illesztő szalag, műfű tüske, műfű ragasztó.

A SZONYEGJOARON.hu webáruház a műfű forgalmazás mellett, vállalja a komplett műfű kivitelezési, műfű-burkolat munkálatokat is. Sőt, ingyenes műfű minta csomag is kérhető telefonon, vagy e-mailben.

Ingyenes helyszíni felméréssel megkeressük a legoptimálisabb műfű-lerakási módszert. Ha szükséges, segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben. Kérdés esetén szívesen segítünk, keress fel minket elérhetőségeink valamelyikén.
Telefon: +36303375363; Email: info@szonyegjoaron.hu

Tovább
Anyaga
Hosszúság
Méret
Méret (tekercs szélesség)

Műfű minden környezetbe. Varázsolj zöld füves területet akárhová! Akár a 4.emeleti erkélyeden is élvezheted a zöld fű látványát.

Nézd végig webáruházunk műfű választékát, s válaszd ki, hogy Te melyiket szeretnéd otthonra. Szerencsére műfűvel már nem csak a kertet vagy a teraszt boríthatod, hanem akár erkélyedet is. Bárhol igényes zöld füves területet varázsolhatsz műfűvel. Különböző szálhosszúságú műfüveink közül választhatsz. 2 cm hosszú, 4 cm hosszú, vagy 5 cm hosszú szálú műfű a vágyad, itt megrendelheted.
Bármelyik fajtát is választod, két dologban biztos lehetsz! Az egyik, hogy bárhova is szánod, jól fog mutatni. A másik pedig, hogy kiváló minőségű műfüvet tudhatsz magadénak. Találsz rövidebb, és hosszabb szálhosszúságban is igényes műfüvet webáruházunk kínálatában. Műfüveink különböző szélességekben kaphatóak. A legnépszerűbb a 2 m széles és a 4 m széles műfű tekercs.

Varázsold kertedet ápolttá, gyönyörűvé és egységessé akciós műfűvel. Nem kell aggódnod, hogy az elvetett fű mag nem fog kikelni, s emiatt hiányos lesz a szép zöld gyeped. Műfüveinknek természetes hatásuk van, de nem kell bajlódnod a rendszeres fűnyírással.

Ha otthonod kertjében szeretnél játszóteret kialakítani, alapjához megfelelő választás a műfű. Ha gyerkőcöd elesik, nem fogja magát úgy lehorzsolni, mintha betonon esett volna el. Egy ilyen zöld területen már önfeledten lehet játszani, szaladgálni.  De nem csak a gyerekeknek alakíthatsz ki játékhoz megfelelő területet. Ha szeretnéd otthonod kertjében élvezni a teniszt, ehhez is kitűnő választás egy kiváló minőségű olcsó műfű.

Ha nem sikerül a látott képek alapján eldöntened, hogy melyik is lenne számodra a legmegfelelőbb, akkor kérj ingyenes műfű mintát! Így már könnyebb lesz a választás :)

 

Tovább