Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szonyegjoaron.hu

Műfű

Műfű szőnyeg kertbe, teraszra, erkélyre, medencéhez. Egyszerű és nagyszerű megoldás az örök friss és zöld látványért.

Kivitelezés, Műfű-burkolat készítés
Helyszíni felméréssel megkeressük a legoptimálisabb műfű-lerakási módszert. Ha szükséges segítünk a talajrendezésben és a komplett kivitelezésben.

Telefon: +36-30-337-5363; Email: info@szonyegjoaron.hu

Tovább
Méret
Méret (tekercs szélesség)
Szálhosszúság
Szálmagasság

Varázsolj zöld füves területet akárhová! Akár a 4.emeleti erkélyeden is élvezheted a zöld fű látványát.

 

Nézd végig webáruházunk műfű választékát, s válaszd ki, hogy Te melyiket szeretnéd otthonra. Szerencsére műfűvel már nem csak a kertet vagy a teraszt boríthatod, hanem akár erkélyedet is. Bárhol igényes zöld füves területet varázsolhatsz. Különböző szálhosszúságú műfüveink közül választhatsz. Bármelyik fajtát is választod, két dologban biztos lehetsz! Az egyik, hogy bárhova is szánod, jól fog mutatni. A másik pedig, hogy kiváló minőségű műfüvet tudhatsz magadénak.  Találsz rövidebb, és hosszabb szálhosszúságban is igényes műfüvet webáruházunk kínálatában. Műfüveink különböző szélességekben kaphatóak.

Varázsold kertedet ápolttá, gyönyörűvé és egységessé. Nem kell aggódnod, hogy az elvetett fűmag nem fog kikelni, s emiatt hiányos lesz a szép zöld gyeped. Műfüveinknek természetes hatásuk van, de nem kell bajlódnod a rendszeres fűnyírással.

Ha otthonod kertjében szeretnél játszóteret kialakítani, alapjához megfelelő választás a műfű.  Ha gyerkőcöd elesik, nem fogja magát úgy lehorzsolni, mintha betonon esett volna el. Egy ilyen zöld területen már önfeledten lehet játszani, szaladgálni.  De nem csak a gyerekeknek alakíthatsz ki játékhoz megfelelő területet. Ha szeretnéd otthonod kertjében élvezni a teniszt, ehhez is kitűnő választás egy kiváló minőségű műfű.

Ha nem sikerül a látott képek alapján eldöntened, hogy melyik is lenne számodra a legmegfelelőbb, akkor kérj mintát! Így már könnyebb lesz a választás :)

 

Ilyen volt   -  Ilyen lett

Tovább