Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Futószőnyeg

Ingyenes szállítás

Futószőnyeg fix méretben és egyedileg vágott hosszúságban is, mindig jó áron!

Otthonra és közületi felhasználásra is van kínálatunk. Klasszikus futószőnyeg, hosszú szálú shaggy futószőnyeg, egyszínű, vagy mintás futószőnyeg, webáruházunk kínálatában mindenki megtalálja a tökéletest, amilyet szeretne.

A futószőnyeg a hosszú folyosók, lépcsők, közlekedő terek igényes, otthonos, barátságos padlóburkolata. A SZONYEGJOARON.hu webáruházban mindig jó árakat találnak vásárlóink, illetve a gyors szállítás is adott. Akár fix, 80 x 150 cm, vagy 80 x 300 cm-es futószőnyeg a kívánt méret, akár pedig tekercses futószőnyegjeinkből rendelne, bármennyi folyóméterben, kérheti azt. Szállodák, irodaházak, éttermek és családi házak lépcsőire, folyosóira is biztosítjuk a minőségi futószőnyeget. Bézs, szürke, fehér, kék, zöld, bordó, futószőnyeg minden színben és stílusban.

Klasszikus, vagy modern, esetleg exkluzív futószőnyeget szeretne, keressen minket bizalommal. Elérhetőek vagyunk telefonon is, a 06305092418-as számon, ha pedig e-mailt írna, az info@szonyegjoaron.hu címre azt is megteheti.

Tovább

A többfunkciós, sokoldalú futószőnyeg

A futószőnyeg az a szőnyegfajta, mely jól mutat a keskeny, de hosszú térben.  Webáruházunkban háromféle méret, de több szín közül választhatod ki a lakásodba illőt. Kezdjük talán azzal, aminek csak a szélessége (80 cm) adott, a hosszát viszont magadnak határozhatod be, hiszen méretre vágható. Viszont ezeket ajánlott beszegni, hiszen így esztétikusabb és időt állóbb lesz a futószőnyeged.

A futószőnyeg akár térelválasztóként is funkcionálhat. Ha olyan otthonod kialakítása, akkor két különböző helyiséget tudsz elválasztani vele. Sokkal kellemesebb egy otthonba belépve egy ízléses futószőnyegre rálépni, mint a hideg járólapra. Porszívózással tisztán tudod tartani, de szükség esetén szőnyegtisztító szerekkel is.

Használd bátran keskenyebb előszobában is, hiszen a szélessége 80 cm. Ha adott méretű futószőnyeget szeretnél, akkor választhatsz a másik két méret közül (80 x 150 cm, vagy a 80 x 300 cm). Ezek minden oldalukon szegve vannak, így ezzel már nem kell foglalkoznod, csak elhelyezni a megfelelő helyre. Nem kell aggódnod, ha gyermeked éppen a folyosón szeretne játszani, hiszen kellemes melegséget ad, s nem a hideg padlót veszi birtokba. De ha panelban laksz, akkor ezen felül még hangszigetelése is igen hasznos, ha lurkód úgy dönt, hogy épp ott szeretne autókázni vagy labdázni.

Hidd el, az alattatok lakó hálás lesz érte. Hozzá nem jut le annyi zaj, neked pedig van egy dizájnos és praktikus futószőnyeged :)

Tovább