Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Shaggy Szőnyeg Padlószőnyeg

Hosszú szálú, puha tapintású, borzos shaggy padlószőnyegek a dizájn, a kényelem és a jó minőség kedvelőinek. Vendégszobába, hálószobába, gardrób szobába, vagy ahová csak szeretnéd. Visszafogott és élénk színeket is találsz nálunk. Extra kényelem otthonodban a polipropilén shaggy szőnyegekkel. Minden helyiség sokkal komfortosabb, ha hosszú szálú shaggy szőnyeggel van burkolva a padló. Melegebb hatás és lenyűgözőség vár rád, ha eldöntöd, szőnyegpadlót választasz otthonodba. 

A shaggy padlószőnyegek vastagak, puhák és látványosak. Mindegy melyik szobába választod, az lesz a kedvenced. Milyen színben szeretnéd? Zöld, lila, barna, fekete, fehér, bézs, szürke, stb. A kis helyiségekbe világos színt válassz, a nagy térbe pedig mehet nyugodtan a sötét padlószőnyeg is.

Mindenki kedvence a shaggy! Tapasztald meg Te is különös báját és hangulatát.

Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Kérdezz bátran a 06-30-509-2418 telefonszámon, email: info@szonyegjoaron.hu

Tovább
Anyaga
Méret (tekercs szélesség)
Szín
 

Szeretnéd otthonodban ötvözni a padlószőnyeg nyújtotta melegséget és kényelmet a hosszú szálú Shaggy szőnyeg látványával és puhaságával? Akkor megtaláltad az otthonodba illő Shaggy padlószőnyeget!

Tedd színesebbé, barátságosabbá otthonodat Shaggy padlószőnyeggel! Bármelyik szobát feldobja, legyen az nappali, háló, gyerek vagy vendégszoba. A stílusos és vagány Shaggy padlószőnyegekkel melegebbé varázsolhatod otthonod padlóját. Minden tekintetet magára vonz. Mivel a Shaggy padlószőnyegek nem mintásak, így igazán könnyű dolgod lesz a tökéletes kiegészítők megtalálásában. Lehet élénk, lehet pasztell, egy biztos, a tekintetek rá fognak irányulni.

A Shaggy padlószőnyeg nem csak vizuális élményt nyújt, hanem a talpadat is el fogja kényeztetni kellemes puhaságával. Ezeken a Shaggy padlószőnyegeken minden korosztály számára élményt nyújt mezítláb mászkálni, különösen a kicsiknek, ahogy a szőnyeg hosszú szálai simogatják a talpukat. A Shaggy padlószőnyegek kiváló anyagból készültek, így babák mellett is ideális választás. Nem kell attól tartanod, hogy gyermeked belekapaszkodik, és megritkítja a szőnyeget. A Shaggy padlószőnyeg porszívózása is ugyanolyan egyszerű, mint a nyírt szőnyegek takarítása.

Válaszd az otthonodba illő színben, és élvezd ahogy puhaságával kényezteti talpadat!

 

Tovább