Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szonyegjoaron.hu

Shaggy-Szőnyeg

A közkedvelt, stílusos és dizájnos szőnyeg, melyet Shaggy szőnyegként valószínűleg már nagyon sokan ismernek.

 

Azt valószínűleg már mindenki tapasztalta, hogy egy szőnyeg melegebbé és otthonosabbá teszi a lakást. Elengedhetetlen kiegészítője otthonunknak. Böngészd át Shaggy szőnyeg kínálatunkat, s dobd fel otthonod összképét. Webáruházunkban különböző méretekben (a legkisebbtől a legnagyobbig) találsz Shaggy szőnyegeket.  Elhelyezheted a középpontban is, vagy úgy, hogy látványos legyen, de más kiegészítődön legyen a hangsúly. Teljesen háttérbe nem tudod, de nem is érdemes szorítani, hiszen karakteres megjelenése van. A Shaggy szőnyeg látványos megjelenése talán különleges stílusának vagy éppen kellemes színeinek köszönhető, nem tudjuk. De bárhol is helyezed el, kiemeli a környezetét.

A Shaggy szőyneg bármelyik szobában jól mutat. Adj karakteres megjelenést nappalidnak, hálószobádnak, vendégszobádnak, vagy akár a gyerekszobának is. Nyugodtan használhatod gyerekek szobájában is, hiszen kellemes melegséget fog adni. Szálai nem jönnek ki könnyen, így nem fogja a gyerek kitépni, megritkítani a Shaggy szőnyeget. Hosszú szálai miatt sajnos autókázni rajta nem nagyon lehet, de minden más típusú játéknak tökéletes színteret biztosít. Takarítása sem egy kihívás, hiszen nyugodtan lehet porszívózni, így megőrizzük tisztaságát.

Nyugodtan mászkálhatsz rajta mezítláb, hiszen puhaságával simogatni fogja talpadat. A legkisebbeknek is öröm a Shaggy szőnyegeken mezítláb jönni-menni, hiszen puhasága miatt minden lépés élmény lesz.

Tovább