Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Pléd Ágytakaró

Ingyenes szállítás!

Pléd és ágytakaró széles választékban, kényelmes online rendeléssel, sőt, ingyenes szállítással!

Gyerek plédek 100 x 140 cm-es méretben, felnőtt plédek többféle méretben.
A legnépszerűbb méret 150 x 200 cm, ezek között sokféle szín és minta található webáruházunkban.
Egyszínű és állat mintás plédek, ágytakarók, bolyhos, vastag és kellemes könnyed plédek egyaránt rendelhetőek.

Használhatjuk őket az ágy és a kanapé letakarására és betakarózhatunk velük, amikor fázunk.

Mindenkinek kell egy pihe-puha pléd akár otthon használod, vagy kirándulások, piknikezések, nyári csillaghullás nézések alkalmával. A plédek feldobják otthonunkat is, ha letakarjuk vele az ágyat. Jó érzés magunkra teríteni az esti házimozizás során is. Az egész család hasznát veheti, szerezz be egyet. Az egészen kisgyerkeektől a felnőttekig, mindenki megtalálja a szonyegjoaron webáruházban a kedvenc plédet és ágytakarót. Mesés színek, lenyűgöző puhaság.

Franciaágyra ajánljuk a 240 x 240 cm-es ágytakarót, mely tökéletesen elfedi azt. 

Tovább
Anyaga
Méret
Minta
Szín
 

Rejtsd el ágyadat egy elegáns és ízléses ágytakaróval
 

A lakberendezési magazinokat nézegetve csodálva figyeled a csodaszépen rendezett ágyakat? Ezt a hatást saját otthonodban is elérheted. Ehhez csak igényes plédre van szükséged, amelyet akár ágytakaróként is használhatsz.  
Webáruházunk kínálatában többféle anyagú és méretű ágytakarót találsz. Választhatsz egyszínűt vagy mintásat, a lényeg, hogy az ízlésedet fogja tükrözni.   
Nem kell bajlódnod a beágyazással, elég ha megigazítod az ágyneműt és leteríted az ágytakaróval. Ha egy hosszú és fárasztó nap után amikor alig várod, hogy lefekhess, jó érzés lesz, hogy nem kell bajlódnod az ágyalással.
Egy mozdulattal leveheted az elegáns ágytakarót és már bújhatsz is be a kényelmes ágyikóba.

Egy ízléses pléd akár ajándékként is megállja  a helyét. Már csak az ágyméretet kell tudnod, s indulhat a nézelődés. A legtöbb ágytakarónkat két méretben találod meg.
Választhatsz kellemes pasztell színekből vagy a kicsit élénkebb színekből is. De ha nem szeretnél egyszínűt, akkor is érdemes végignézed a kínálatunkat, hiszen vannak mintásak vagy színesebb takarók is. Bármelyiket is válaszd, egy kiváló minőségű anyagból készült ágytakaró díszíti majd a hálószobádat.

Tovább