Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Padlóburkolatok

Lakásfelújítás?

A tekercses vinyl padló és a klikkes modul vinyl padló is kiváló megoldást nyújt. Gyors, piszok nélküli munka, költséghatékony padlóburkolat.

A padlóburkolatok manapság egyik legnépszerűbb típusai a tekercses vinyl padló és a modul vinyl padló.

Miért kedveljük?

A tekercses vinyl padló szó hallatán lehet, hogy a laminált padló jut először eszünkbe. Nem tévedünk sokat, de mégis más a mai modern vinyl padló, mint elődje. A tekercses vinyl padló sokkal erősebb, ellenállóbb, nagyobb kopásállóság és élethűbb mintázat jellemzi. Anyagát tekintve pedig minden ártalmas alkotó mellőzve let. Sem ftalát, sem pedig más káros, lágyító anyagok nem kerültek bele.

  • Vízálló
  • Ütésálló
  • Élethű

A tekercses vinyl padló és a modul vinyl padló is használható padlófűtéshez.

Egy jó padlóburkolat éves szinten több ezer forintot tud spórolni nekünk. Egy olyan padló, ami melegérzetű, jó hővezető és még szép is, jó alapot ad a család számára a jó közérzethez.

 

 

Tovább

A lakásfelújítás egyik legmodernebb és egyre népszerűbb padlóburkolata a tekercses vinyl padló és a modul vinyl padló. Ma, amikor minden téren szorít az idő, jól jön ez a gyorsan lerakható, praktikus padlóburkolat. A vinyl padló egy gyors lakásfelújítás során azért is tökéletes, mert a már meglévő csempére is lerakható. Ez az egyszerű és tiszta megoldás pénzt spórol nekünk és persze időt is, ha nem kell bajlódni az időigényes csempe felverésével.

A vinyl a legjobb módja, ha meglévő burkolatra szeretnénk valamit letenni. De melyik legyen, tekercses, vagy modul?

Mi a különbség a kettő között?

A különbség a lerakás módjában van. A tekercses vinyl padló lerakást úgy kell elképzelni, mint a padlószőnyeg lerakást, a modul vinyl padlót pedig úgy, mint a laminált padlót. Mégis gyorsabb és egyszerűbb, sőt, egészségesebb is. Erre később térek vissza. Arról nem szabad megfeledkezni, hogy a vinyl padlók is tökéletesen sima aljzatra rakhatóak le. Ha nem így tesszük le, akkor a legkisebb aljzat hiba is látható lesz a padlóburkolás után.
A tekercses vinyl alá nem szükséges alátét, a modul vinyl padló alá viszont igen.

A modul padló alá mindenképpen alátétet javasolunk. Ez védi majd a klikk zárakat, ütéscsillapító, hőszigetelő, de a lépéskomfortot is növeli.

Sokan kérdezik, hogy mi a különbség a laminált padló és a vinyl padló között? A legfontosabb válasz a vízállóság. A laminált padló nem vízálló, ezért ha tartósan víz éri, a megcsúfult részt cserélni kell. A vinyl padlólap teljesen vízálló, fürdőszobába is letehető.

A tekercses vinyl padlót ragasztani sem kell, csak leteríteni. A modul vinyl padló alá speciális ragasztó szükséges.

Mennyibe kerül?

Mint mindenhol, a vinyl padlóburkolatoknál is vannak minőségbeli különbségek. A vinyl padló árak a vastagságtól és a kopásállóságtól is függnek. Minél vastagabb és nagyobb kopásállóságú egy vinyl padló, annál drágább is. Egy lakossági felhasználásra készült vinyl padló olcsóbb, mint a közületi, vagy ipari felhasználásra szánt, ahol nagyobb igénybevételt kell kibírnia nap mint nap. Tehát inkább egyéni igényektől függ, hogy mennyibe kerül a vinyl, de ha időt akarunk spórolni, jobban járunk vele, mint a laminált padló, vagy csempe burkolással.

A vinyl padló zuhanyzóba is jó.

Ha megfelelően burkoljuk, akkor zuhanyzóba is tehetünk vinyl padlót. Nem mindegy azonban a ragasztó. Csakis olyan speciális ragasztót használjunk, ami vízzáró réteget képez.

A vinyl padlól PVC anyagból készülnek, melyek nem tartalmaznak az egészségre káros anyagokat, így biztonságosan alkalmazható gyermekek mellé is. Így iskolák, óvodák és intézmények kedvelt padlóburkolata.

A vinyl padló rengeteg mintában kapható.

  • Kőhatású
  • Fahatású
  • Parketta minta
  • Hajópadló minta
  • Csempe minta
  • Tégla minta

Minden stílushoz és ízléshez van egy szép vinyl. A trendi patchwork, az olasz minta, a vintage, a retró, a minimalista, a természetes és az ultra modern minták és színek is megvásárolhatók.

Ha kedvet kaptál a vinyl padlóburkolathoz, rendelj kínálatunkból és valósítsd meg álmaid. Vagy kérj árajánlatot és megcsináljuk helyetted.

Elérhetőség:
Telefon:06303375363 | 06303866780
E-mail: info@szonyegjoaron.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább