Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Modern Padlószőnyeg

Kérem Padlószőnyeg rendelés előtt kérjen pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Kérdezz bátran a 06-30-509-2418 telefonszámon, email: info@szonyegjoaron.hu

Tovább
Anyaga
Minőség
Szín
 

Szereted otthonodban az összhangot, a melegséget és praktikusságot? Akkor dobd fel otthonod hideg padlóját nyírt padlószőnyeggel!

 

A padlószőnyegek még mindig igazán közkedveltek. Ez nem csoda, hiszen aki egyszer megtapasztalta a nyírt padlószőnyeg nyújtotta melegséget, és praktikusságot, nehezen válik meg tőle. Aki még nem tapasztalta a padlószőnyeg előnyeit, neki csak ajánlani tudom.

Már nagyon elegáns nyírt padlószőnyegek közül is kiválaszthatjuk a szoba/otthonunk stílusába illőt. Bármelyik korosztály talál magának kedvére valót, hiszen amelyik nyírt padlószőnyeg valamilyen mintázattal rendelkezik, az sem kihívó. A nyírt padlószőnyeg egyszerűsége ellenére nagyszerűen praktikus. Vastagsága és puhasága mindenkit magával ragad. Ennek a vastagságnak köszönhető a melegsége is, melytől igazán otthonossá és barátságossá válik a szoba.

Szerencsére bármelyik színű nyírt padlószőnyeget is választod, a kiegészítőket nem lesz nehéz hozzá hangolni. Egy hasonló színű függönnyel és stílusban és színben passzoló bútorokkal nagyszerű összképet kaphatsz. Törekedj rá, hogy a színek összeillőek legyenek, de ne legyen minden kiegészítő a padlószőnyeg színével azonos, így kicsit minden ki fog tűnni.

Porszívózással remekül tisztán tartható a nyírt padlószőnyeg, s így a házi por allergiások sem szenvednek annyira a padlószőnyeggel borított szobában.

 

Tovább