Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Modern Padlószőnyeg

Bemutatóterem: Rózsadomb Center 1025 Budapest, Törökvész u. 87-91. II. szint: Dizon Prémium

Modern padlószőnyeg rendelés kényelmesen!

Rengeteg szín és minta között válogathatsz, ha épp modern szőnyegpadló melegburkoláson gondolkodsz. Segítünk kiválasztani a legideálisabb anyagú és színű modern padlószőnyeget, hogy tökéletes végeredményt kapj majd. Hajszál pontosan kiszámoljuk azt is, hogy mennyi négyzetméterre lesz szükséged az adott helyiségben.

A modern padlószőnyeg tökéletes választás hálószobába, nappaliba, gyerekszobába, gardróbszobába, de hotelek, szállodák, éttermek, kávézók, edzőtermek, óvodák, bölcsődék, egyéb közületi helyiségek fantasztikus melegburkolata is lehet.

A nagy kínálatban a polipropilén és a poliamid szőnyegpadló is megtalálható, az olcsótól egészen az exkluzív típusokig.

Miért válassz modern padlószőnyeget otthonra? Mert az egész család imádni fogja a puha, meleg, vastag szőnyeget, mely faltól-falig burkolja a helyiség padlóját. A gyerekszobában sem kell félni ettől a szőnyeg típustól, hiszen vannak vékony szálú, hurkolt, filc hátoldalú padlószőnyegek is. A gardróbba és a hálószobába pedig válassz minél vastagabb modern padlószőnyeget.

Tisztítása könnyű, elég hetente egyszer felporszívózni és hosszú-hosszú éveken át szolgálja majd kényelmed.

Padlószőnyeg rendelés előtt kérj pontos információt a szállítási költségről. Fontos szempont a méret és a szállítási cím.

Kérdezz bátran a 06-30-509-2418-as telefonszámon, email: info@szonyegjoaron.hu

Tovább
Anyaga
Méret (tekercs szélesség)
Szín
 

Szereted otthonodban az összhangot, a melegséget és praktikusságot? Akkor dobd fel otthonod hideg padlóját nyírt padlószőnyeggel!

A padlószőnyegek még mindig igazán közkedveltek. Ez nem csoda, hiszen aki egyszer megtapasztalta a nyírt padlószőnyeg nyújtotta melegséget, és praktikusságot, nehezen válik meg tőle. Aki még nem tapasztalta a padlószőnyeg előnyeit, neki csak ajánlani tudom.

Már nagyon elegáns nyírt padlószőnyegek közül is kiválaszthatjuk a szoba/otthonunk stílusába illőt. Bármelyik korosztály talál magának kedvére valót, hiszen amelyik nyírt padlószőnyeg valamilyen mintázattal rendelkezik, az sem kihívó. A nyírt padlószőnyeg egyszerűsége ellenére nagyszerűen praktikus. Vastagsága és puhasága mindenkit magával ragad. Ennek a vastagságnak köszönhető a melegsége is, melytől igazán otthonossá és barátságossá válik a szoba.

Szerencsére bármelyik színű nyírt padlószőnyeget is választod, a kiegészítőket nem lesz nehéz hozzá hangolni. Egy hasonló színű függönnyel és stílusban és színben passzoló bútorokkal nagyszerű összképet kaphatsz. Törekedj rá, hogy a színek összeillőek legyenek, de ne legyen minden kiegészítő a padlószőnyeg színével azonos, így kicsit minden ki fog tűnni.

Porszívózással remekül tisztán tartható a nyírt padlószőnyeg, s így a házi por allergiások sem szenvednek annyira a padlószőnyeggel borított szobában.

 

Tovább