Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Lábtörlő

Ingyenes szállítás

Szép, erős beltéri és kültéri szennyfogó lábtörlő

A lábtörlő üdvözöl minket és vendégeinket legelőször, amikor belépünk a lakásba. Stílusos, feliratos lábtörlők, többféle anyagból, többféle színben.

Natúr, természetes kókusz lábtörlő, vagy elnyúzhatatlan gumi lábtörlő, esetleg egy szövet lábtörlő, ami illik otthonod bejárata elé, a SZONYEGJOARON.hu webáruházban megtalálod.

Esztétikailag és higiéniai szempontból is jó, ha használunk valamilyen lábtörlőt.

Tovább
Anyaga
Méret
 

Hasznos segítség, mely dizájnos lábtörlőként díszíti bejáratunkat

Szeretnéd ha otthonodba nem kerülne be a sár és a latyak amikor kint esős idő van? Akkor nézz szét webáruházunk lábtörlő kínálatában. Többféle anyagból készült lábtörlőket találsz, már csak tőled függ, hogy melyiket szeretnéd ajtód elé.

Választhatsz kókusz lábtörlőt, mely hatékonyan tisztítja le cipőd talpát. Ezen felül még mindig eldöntheted, hogy a natúr színt kedveled jobban vagy valamelyik színesebb változatát. De hogy ezt még kombináljuk, találsz itt még kókusz lábtörlőre kombinációkat. Ez pedig nem más, mint mikor a kókuszrétegben van egy acélszál. Ez tovább erősíti a lábtörlő szerkezetét. Ha nem a hagyományos négyzet formára vágysz, akkor is nézz szét, hiszen találsz félköríves lábtörlőt is. A kókusz lábtörlő még egy kombinációja a kókusz – gumi anyagok párosítása. A kókusz lábtörlők elég vastagok ahhoz, hogy a cipőd talpáról lejött latyak ne áztassa át őket.

De célszerű végignézed az erős gumi lábtörlőinket is, hiszen azok is nagyon hatékonyak ha a szennyeződések eltávolításáról van szó. Ezeket sem fogja eláztatni a latyak gyakori használat mellett sem.  Ezekből is találsz egyszínű vagy színesebb, mintás változatot is.

Válassz tetszésednek megfelelőt! Biztos, hogy bármelyiket is választod, nem fog csalódás érni. Minden lábtörlőnk kiváló minőségű anyagból készült, mely lehetővé teszi, hogy sokáig legyen társad otthonod tisztaságának elősegítésében.

Tovább