Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: info@szonyegjoaron.hu

Lábtörlő

Anyaga
Méret

Hasznos segítség, mely dizájnos lábtörlőként díszíti bejáratunkat

 

Szeretnéd ha otthonodba nem kerülne be a sár és a latyak amikor kint esős idő van? Akkor nézz szét webáruházunk lábtörlő kínálatában. Többféle anyagból készült lábtörlőket találsz, már csak tőled függ, hogy melyiket szeretnéd ajtód elé.

Választhatsz kókusz lábtörlőt, mely hatékonyan tisztítja le cipőd talpát. Ezen felül még mindig eldöntheted, hogy a natúr színt kedveled jobban vagy valamelyik színesebb változatát. De hogy ezt még kombináljuk, találsz itt még kókuszlábtörlőre kombinációkat. Ez pedig nem más, mint mikor a kókuszrétegben van egy acélszál. Ez tovább erősíti a lábtörlő szerkezetét. Ha nem a hagyományos négyzet formára vágysz, akkor is nézz szét, hiszen találsz félköríves lábtörlőt is. A kókuszlábtörlő még egy kombinációja a kókusz – gumi anyagok párosítása. A kókuszlábtörlők elég vastagok ahhoz, hogy a cipőd talpáról lejött latyak ne áztassa át őket.

De célszerű végignézed a gumiból készült lábtörlőinket is, hiszen azok is nagyon hatékonyak ha a szennyeződések eltávolításáról van szó. Ezeket sem fogja eláztatni a latyak gyakori használat mellett sem.  Ezekből is találsz egyszínű vagy színesebb, mintás változatot is.

Válassz tetszésednek megfelelőt! Biztos, hogy bármelyiket is választod, nem fog csalódás érni. Minden lábtörlőnk kiváló minőségű anyagból készült, mely lehetővé teszi, hogy sokáig legyen társad otthonod tisztaságának elősegítésében.

Tovább