Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

Padlószőnyeg

Kérjed ajánlatunkat a padlószőnyeg és PVC lerakásához, meleg-burkolat elkészítéséhez.  
Időpont egyeztetés: info@szonyegjoaron.hu. Telefon: +3630-337-5363

Tovább

Az örök divatú padlószőnyeg mely kényelmes, és meleg


A padlószőnyeg a mai napig is tökéletes kiegészítője otthonunknak. Nemcsak trendi színekből és mintákból választhatunk, de komfortérzetünk is magasabb lesz tőle. Bármelyik szobában a középpontba kerül. A padlószőnyeg lerakásakor, rögzítésekor többféle technika közül választhatunk. Webáruházunk kínálatából többféle padlószőnyeg közül választhatsz. A padlószőnyegek szélessége minden esetben adott méret. A legtöbb 4 vagy 5 méter széles.  

Ha maradnál a kicsit hagyományosabb, de nem unalmas vonalon,  akkor választhatsz divatos nyírt padlószőnyeget. Ez egy rövidebb szálhosszúságú, praktikus padlószőnyeg. Jó érzéssel fog eltölteni ha végigmész rajta, hiszen kellően vastag és kellemesen puha. Találsz belőle egyszínűt és mintásat is,élénkebb színben és pasztell színekben is. Egyszerű porszívózással könnyen tisztán tudod tartani. De választhatod az oly divatos és közkedvelt shaggy padlószőnyeget is. Dús és puha, hosszabb szálú padlószőnyeg. Ezen a Shaggy padlószőnyegen nagyon kellemes érzés mezítláb sétálni. Szinte simogatja a talpad. Kellemesen vastag, így melegséget fog nyújtani a szobádban.

Gyermeked szobájába is választhatsz padlószőnyeget. Ezen minden játék önfeledt lesz, nem kell aggódnod, hogy esetleg felfázik miközben a szőnyegen játszik. Ezek között is találsz egyszínűt vagy éppen gyermeked kedvenc mintájával, figurájával díszítetett is.

Tovább