Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU

300 x 400 cm Modern Szőnyeg

Ingyenes szállítás!

Modern, 300 x 400 cm-es nagyméretű szőnyeg kollekció ingyenes szállítással! 

Egy szép modern szőnyeg egyetlen nappaliból sem hiányozhat! Betölti a teret, egységessé, otthonossá, meleggé, barátságossá teszi a társasági színteret. Persze nem csak a nappaliba tehetünk egy ilyen nagyméretű modern szőnyeget, hanem a hálószobába, dolgozó szobába, gardrób szobába, irodába és mindenhová, ahol a tér lehetővé teszi.

A színek kavalkádjából válogatva biztosan megtalálod, ami lakásodba illik. Bézs, barna, narancssárga, zöld, szürke, lila? Folyamatosan frissülő kínálatunkban rátalálsz álmaid szőnyegére.

A polipropilén szőnyegek rövidszálúak, de nagyon vastagak. Pont, amennyire ahhoz van szükség, hogy ne fázzanak a talpaink és kényelmesen, praktikusan használhassuk. 

Rendelj ingyenes szállítással nagyméretű modern szőnyeget otthonodba kényelmesen. 

Tovább
Minta
Szín

Adj stílust otthonodnak nagyméretű modern szőnyeg segítségével. Szőnyegre lakásunk, otthonunk szinte minden helyiségében szükség van, ha szeretünk komfortosan élni és a maximális kényelmet nyújtani a család tagjainak is.

Kínálatunkban polipropilén, rövid szálú, de vastag szőnyegeket mutatunk be, melyek között szép színek és minták találhatóak. Neked csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a legszebbet, mely otthonodba illik és megrendeled. Mi ingyenesen szállítjuk házhoz a nagyméretű szőnyegeket is. 

Az egyszerűen tisztán tartható nagyméretű modern szőnyeg a nappaliba is ideális, ahol a család a legtöbb időt tölti. Porszívóval hetente áttakarítva évtizedekig megőrzi újszerű szépségét. A polipropilén modern szőnyeg padlófűtéshez is alkalmazható, a laminált padlóra és a csempe burkolatra leterítve is, télen kellemesen langyossá melegszik a padlófűtésnél. 

A nagyméretű modern polipropilén szőnyeg alkalmas az étkezőbe is, az étkezőasztal alá. Főleg kisgyermekes családoknak praktikus. A tisztán tartása nem okoz gondot, porszívóval pillanatok alatt elvégezhető.

Tovább