Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Új és új akciós szőnyegek hétről hétre webáruházunkban

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:41
Új és új akciós szőnyegek hétről hétre webáruházunkban

Szőnyeg akció hétről-hétre!
Miért érdemes hetente benézni a szőnyegjoaron.hu akciós oldalára?

A trendi és klasszikus szőnyegek világából folyamatoson megújuló szőnyegek érkeznek hozzánk. Az európai nagy gyártók 1 évre előre megtervezik a lakberendezőkel, enteriőrökkel a jövő év szőnyeg trendjeit.

Ezt követően a gyártók legyártanak különböző színvilággal, anyagból, méretekből minta-darabokat, amelyet egy kiállításon a kereskedőknek személyesen megmutatnak.

Átbeszélik, értékelik és a kereskedő országában érdekesnek, divatosnak, terndinek számító szőnyegekből leadja a megrendeléseket.
Ezekbe beleszámít a nyírt szőnyeg, a modern shaggy szőnyegek széles választéka, a gyerekszőnyegek, futószőnyegek vagy a padlószőnyegek különböző célokra.  Más anyagösszetételre van szükség egy irodai padlószőnyeg esetén, és más típusra egy otthoni padlószőnyeg vásárlásakor.


Ezek átfutási ideje 6-8 hét szokott általában lenni az éve elején, általában február és március elején lezajlik az aktuális éves szőnyeg minták kiválasztása, amely meghatározza trendet.


Megrendelőinknek, vásárlóinknak igyekszünk mindig a legújabb szőnyegekből is az akciós szőnyeg kínálatba berakni a webáruházunk oldalán.

Anyag, színvilág, vagy méret tekintetében ha kérdése merül fel bátran írjon az info@szonyegjoaron.hu email címre, vagy telefonáljon a +36-30-509-2418 –as telefonszámon.