Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Akciós szőnyegek és más termékek hétről hétre

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:43
Akciós szőnyegek és más termékek hétről hétre
Akciós szőnyegek és más termékek hétről hétre!
Bármilyen stílusban szeretnéd berendezni lakásod, színekben és kiváló minőségű szőnyegben nincs hiány!
Hatalmas szőnyegkínálatunkra kiterjedő akciónk, mindenki ízlését kiszolgálja, kicsiktől a nagyokig. Rengeteg, kiváló minőségű termékünk, most igazán kedvező áron vásárolható meg, így akár nagycsaládosoknak, pároknak, és az egyedül állóknak is aktuális hetente megújuló akciós  termékválasztékunk.


 
Rendkívüli lehetőseket ajánlunk olyanoknak, akik munkahelyüket vagy, üzletüket szeretnék szebbé tenni, hiszen strapabíró, időtálló szőnyegek is részét képezik akciós szőnyegeinknek.
 
Számos fajta szőnyeg vásárolható meg jó áron áruházunkban, ilyen például a gyerekszőnyeg.Itt a fiúk és a lányok is megtalálják saját szőnyegüket. Fiús mintákból nagyon népszerű a kiváló minőségű autópályás szőnyegünk és a motoros szőnyegmintáink.
 
A lányok megtalálják hamupipőkét, vagy akár a királykisasszonyoknak való, rózsaszín, mintás szőnyegünket, melyek példás minőségi munkával készítettek, így minősége és most nálunk ára is megfelelő választás lehet.

A shaggy szőnyegek teljes tárházából, most nagyszerű szőnyegek kerültek akciós árazásba.
Minták széles választékából, és a színek szinte összes árnyalatából választhatsz akciós termékeink közül.
Nyírt szőnyegeink kiemelkedő minőséggel bírnak, és bármely gyönyörű lakás éke lehet, szemet gyönyörködtető színekben.
 
Egy elegáns barna szőnyeg minden nappalit, olyanná tesz amilyenre mindig vágytál, ráadásul most nagyon jó áron lehet a tied. Gyönyörű mintái teljes esztétikát teremtenek szobádban.Nagy üzlethelyiségbe, nagy mennyiségben tudunk szolgálni erős ipari filc akciós szőnyegeinkkel, mellyel jó befektetést tehetsz, mivel az anyag összetételéből adódóan hosszantartó élettartamú szőnyeget vásárolhatsz jó áron.
 
Új akciónk keretében, lábtörlők széles választéka tárul eléd, mivel a teljesen hagyományostól egészen az extravagáns stílusú lábtörlők közül válogathatsz.A drótrácsos lábtörlő kiváló választás, ha sokat használják, a gumi aljú lábtörlő teljes biztonságot biztosít használat közben, de a dekoratív sziklamintástól sincsen egyedibb lábtörlő.
 
Fürdőszoba szettünk három része az egész fürdőszobád otthonossá, széppé és nem utolsó sorban biztonságosabbá teszi, hihetetlen jó áron.