Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A shaggy szőnyegek királya, mindent megszépít!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:31
A shaggy szőnyegek királya, mindent megszépít!

A shaggy szőnyegek királya, mindent megszépít!

 

Szeretnél trendi, kényelmes és szép otthonban élni, de nem tudod mi az ami megadhatná neked ezt az érzést? A legkiválóbb választás, ha egy szobát újra szeretnénk értelmezni, az a szőnyegvásárlás! Egy szőnyeg mindig teljesen új ízt a szobának, és így olyanra formálhatjuk, amilyenre igazán szeretnénk, nyilván bizonyos keretek között, mivel a szoba alapját nem feltétlen a szőnyeg képezi, így azért igazodnunk kell a szoba többi részéhez is.

Azonban egy ilyen trendi shaggy szőnyeg minden szobában jól mutat, és mindenki szeretni fogja. Nézzük, hogy mitől is olyan különleges ez a shaggy szőnyeg és, hogy milyen környezetben kapjuk meg azt az élményt, amire igazán vágytunk.Az első és legfontosabb szempont, a minta és a színek. Ennek a szőnyegnek, nincsen könnyű dolga, mivel alapvetően nem egy bonyolult kompozíciót láthatunk rajta, és a színek sem egy megfejthetetlen realista festő alkotására hasonlít. Egy nagyon letisztul, egyszerű shaggy szőnyeg ez, amely pont emiatt, az egyszerűsége miatt lesz tökéletes darabja szinte bármilyen szobának.

Az arany és a barna keveredése mindig jót jelent. Ennek a két színnek az összhatásából, egy olyan környezet teremtődik meg, melyben mindenki jól érzi magát, jó hangulat van, és nem fogja tudni miért, de nagyon pozitív. Ezek a pillanatok megérik az utánajárást.

A körminták, melyek a szőnyegen szabálytalanul helyezkednek el, igazán jól mutatnak, és ettől a mintáktól lesz igazán trendi a szőnyeg. Ráadásul a kör minta új kapukat nyit meg, hiszen akár egy kör alakú dohányzóasztal mellett vagy alatt is nagyon jól mutat és a minták kiegészítve egymást egy tökéletesen összhangot hoznak létre.

Ez a shaggy szőnyeg igazán jó választás más szempontból is. Nem csak a minta, a színek meg a felszín számít, bár az igaz, hogyha a mintája nem tetszik a szőnyegnek, akkor az a boltban marad, de nagyon fontos szempont, a shaggy szőnyeg anyaga és élettartama. Ez a shaggy szőnyeg 100%-ig csak polipropilénből van. Ez az, az anyag, melytől a szőnyegek, kényelmesek, puhák, és hosszú életűek lesznek. Nagyon erős és strapabíró anyag a polipropilén, de éppen annyira gyengéd is. Így lesz egyszerre garantálva a magas komfort érzet és a nagyon hosszú élettartam.