Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Az előkelő, minőségi exclusive szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:09
Az előkelő, minőségi exclusive szőnyeg

Az exclusive szőnyeg magába foglal minden előkelőséget

Az exclusive szőnyeg, mint ahogy a megnevezése is mutatja, előkelő és persze minőségi anyag összetételű. Minden otthon középpontjába kerül.

Ha Te is szereted a kiváló minőséget, és ezt szeretnéd otthonod berendezésébe is becsempészni, akkor válassz exclusive szőnyeget!Ez a típusú szőnyeg nem nélkülözi a minőséget, és a puhaságáról még nem is esett szó. Tapasztald meg, hogy mit nyújthat egy ilyen szőnyeg, és utána már ragaszkodni fogsz hozzá!
Az exclusive szőnyeget bárhol helyezed is el, biztos, hogy a szoba központi részévé válik. Ezt a szőnyeget nem lehet nem észrevenni! Ha az exclusive szőnyeget a megfelelő berendezési tárgyakkal kombinálod, akkor csodás végeredményt kapsz. A színekről se feledkezz meg! A falak színe, a bútorok, a szőnyeg, a függöny és a kiegészítők színe teszi igazán összeillővé a végeredményt.

Az exclusive szőnyegek kidolgozása, megmunkálása aprólékos, ezért is annyira különlegesek. A többi klasszikus szőnyegtől a minőségi alapanyagok használata különbözteti meg az exclusive szőnyeget. Ez a szőnyeg, bár ránézésre vékonynak tűnhet, nem az. Kellően vastag ahhoz, hogy talpunk alatt érezzük a puhaságot és a melegséget. Ahogy rálépsz az exclusive szőnyegre, besüpped a talpad alatt. Lehet gyakrabban fogsz otthon mezítláb mászkálni :).
Az exclusive szőnyegek között találsz rojtos és sima kivitelűt is. Bármelyiket is választod, biztos, hogy eleganciát fog tükrözni. A rojtos szélű exclusive szőnyeggel egy icipicivel többet kell foglalkoznod, de ez csak a rojtok megigazításával igényel több törődést. Hiszen ha a rojtok esztétikusan állnak, akkor még jobban eléred a szőnyeggel az eleganciát.
Ne rettenj meg tőle, hogy esetleg kényesebb az exclusive szőnyeg, így máshogy kell bánni vele, mint a hagyományos szőnyegekkel. Nem igényel másfajta bánásmódot, hiszen takarítás szempontjából ugyanúgy porszívózható, mint a többi szőnyeg. A vegyszeres tisztításában van eltérés a hagyományos szőnyegekhez képest, hiszen ezt célszerűbb otthoni tisztítás helyett szakemberre bízni.

Az exclusive szőnyeg nem okoz csalódást, hiszen nem csak esztétikus és elegáns, de a puhaságával is rabul ejt. Puhasága a prémium kategóriás anyagösszetételének köszönhető. Ezt a puhaságot leginkább ahhoz lehetne hasonlítani, mint amikor egy hideg napon beburkolózol egy pihe-puha takaróba. Ugyanezt a jóleső puhaságot érzed a talpad alatt, ahogy végigsétálsz az exclusive szőnyegen.