Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Az ideális műfű magáért beszél, mint ez!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:36
Az ideális műfű magáért beszél, mint ez!

Az ideális műfű magáért beszél, mint ez!

Egyre közeledik a tavasz, érkezik a jobb idő és minden kert megújul, újraéled a természet. Ez egy nagyon szép dolog, azonban újra el kell kezdeni gondozni a gyeoet, nyírni a füvet, és mindig neház feladat szépen környezetünket!

De itt egy praktikus megoldás, ha könnyebbé szeretnéd tenni munkád, vagí szebbé a teraszt, vagy éppen a teraszt! Ez a Pica kültéri műfű kiváló választasás mindenkinek, aki szereti a természetes hatást és a praktikumot! Ha érdekel hogy hogyan teheted szebbé az udvarod, vagy éppen a vendéglátúegységed bármely kültéri részát, akkor maradj velünk, hiszen ez a műfű a legjobb választás!

 

Sokszor halljuk, hogy " nem olyan mint az igazi", ez igaz is, hiszen egy műfű nem adjahatja vissza az igazi gyep hatását, azinban sokkal szebbé tehetünk vele olyan helyeket, ahol szeretnénk zöld környezet, de máshogy képtlenség megoldani, vagy ahol nem lehetséges gyepet ápolni. Nagyon szépen illeszkedi bele a természetes környezetbe és a más jellegű tereket is sokkal szebbé, és barátságosabbá varázsolja. Nagyon jó választás, ha minőségi műfüvet kersünk, hiszen egy nagyon erús anyagból készült, ami kiállja az idő próbáját még akkor is, ha nagy igénybevételnek van kitéve mindennap. Ez részben annak is köszönhető, hogy ez a műfű 100%-ban UV - álló, ami azt jelenti, hogy  ne szívja ki a nap, mindig ilyen természetes hatású zöld színe lesz, ami mindenki tetszését elnyeri majd

Nagyon könnyen tisztítható, ami lehetővé teszi, hogy akár beltéren is tudjuk használni, nyári konyhában, vagy téli kertben. Csak alaposan átmegyünk rajta porszívóval, vagy adott esetben leseperjük, igy azokat a felületeket is lefedhetjük, amelyeket eddig nem tudtunk szebbé tenni. A műfű alső alján, kis vízelvezető gömbök vannak, melyek átaresztik a nedvességet, és így kiadó eső után sem fogunk tocsogni a vízben, mikor erre a műfűre lépünk.

Érdemes most a minőséget választani, hiszen nagyon szépen díszíti a teret, és feleannyi odafigyelést sem igényel, mintha erdeti gyepünk lenne. Tökéletes minden vendégátóegység teraszára, vagy lakások erkélyére. Válaszd a legjobbat és élvezd a minőség, a praktikum és kényelem édes ízét mindennap! Ez a Pica Műfű minden vágyad teljesíti!