Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Barna shaggy szőnyeg a lakásodban

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:40
Barna shaggy szőnyeg a lakásodban

Barna shaggy szőnyeg a lakásodban

A szőnyeg meghatározó darabja a lakásnak, mely központi szerepet tölt be, akár egy nappaliról akár egy szobáról legyen szó.

Többféle méret áll rendelkezésünkre, szettben is rendelhető. Általában ülőgarnitúrához választunk szőnyeget, de fontos a szekrény mérete és színe is, hogy megteremtsük az összhangot, a lakás harmóniáját. A szőnyegek, térelválasztóként is funkcionálhatnak egy egyterű térben.
Manapság újból divatba jött ez a hosszú szálú, sűrű szövésű shaggy szőnyeg, mely számtalan színösszeállításban, és mintával vásárolható meg.

A shaggy szőnyeg tágítja a tereket, a nappalinak hálószobának igazi gyöngyszeme lehet.

Ez a hattyú mintás shaggy szőnyeg valóban otthonossá teszi lakásodat, hiszen kényelmes, kellemes tapintású vastag szőnyegről van szó. Színvilágában a fekete, a bézs, a barna és a fehér nagyon jól harmonizálnak egymással. Feldobja a helyiséget, ezért kiegészítőkben is hasonló árnyalatúakat kombinálhatjuk. Egy világos szobát rendkívül előkelővé finoman kifinomulttá varázsol. Letisztult, nem hivalkodó színei a természet nyugalmát árasztja. A barna a kényelmet, a biztonságot, a nyugalmat, a békét sugározza.

Rendkívül trendi, stílusos megjelenésű, ez a shaggy szőnyeg különleges mintázatának köszönhetően hangulatos melegséget közvetít mind a térnek, mind használójának.

Minőségében is kiváló darab a finom, puha szálak nem fognak lelapulni, megőrzik eredeti tartásukat, így hosszan élvezhetjük a shaggy szőnyeg nyújtotta szépséget és valódi kényelmet.

Tisztítását tekintve is könnyű dolgunk van, porszívózható és a szennyeződések is könnyen eltávolíthatóak.


Lágy, bársonyos tapintása adott ahhoz, hogy kellemesen elheverésszünk a szőnyegen akár egy hideg téli estén, akár olvasás közben is puhasága szinte körülölel, megmelengeti szívedet, s lelkedet egyaránt. 

Válaszd őt bátran, maximálisan elégedett leszel vele, hisz nem csak külseje nagyon impozáns és modern, de nagyon strapabíró darab is ez a shaggy szőnyeg. 

A szőnyeg meghatározó darabja a lakásnak, mely központi szerepet tölt be, akár egy nappaliról akár egy szobáról legyen szó.


Többféle méret áll rendelkezésünkre, szettben is rendelhető. Általában ülőgarnitúrához választunk szőnyeget, de fontos a szekrény mérete és színe is, hogy megteremtsük az összhangot, a lakás harmóniáját. A szőnyegek térelválasztóként is funkcionálhatnak egy egyterű térben.