Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Barna szőnyegek az otthonodba

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:41
Barna szőnyegek az otthonodba

Barna szőnyegek az otthonodban
A szőnyegek manapság elengedhetetlen lakberendezési tárgyak, melyek végtelen színnel, mintával, mérettel, fajtával kaphatóak.

A szőnyegek funkcióját tekintve egyszerre dekorációs elemek, térelválasztó elemek valamint kényelem szempontjából is meghatározó szerepet tölt be.Fontos, hogy a nekünk megfelelő szőnyeget válasszuk mind árban, mind minőségben, tisztíthatóságában, időtállóságában, méretben és színben. Szőnyeg vásárlás során figyelembe kell venni azt is, hogy illeszkedjen az adott helyiséghez és annak bútoraihoz is. Valamint, hogy lakásunkat díszítse és minél otthonosabbá, barátságosabbá minél egyedibbé varázsolja.


Ez a nyírt szőnyeg rendkívül tartós vastag anyaga révén, időtálló darab, ha őt választod, biztos lehetsz benne, hogy sokáig fogod élvezni minden előnyét. Tisztítása is egyszerű hisz rövid szálú szőnyegről beszélünk, puhasága kellemes, selymes tapintása, vastag anyaga mindenkit magával ragad.

Színei révén nagyon sok lakberendezéshez illeszkedik. A barna szín a természetet, természetességet, a földet, a fákat jelképezi. Mégis nagyon modern és stílusos darabja lehet otthonodnak, mely harmóniát, természetességet sugall. A szőnyeg tükrözi, az egyéniségünket ezért szeretnénk színben és mintában is tökéleteset választani. A barna színnel mellé fogni nem lehet, tökéletesen illik világos illetve sötétebb környezetbe is, mely melegséget, nyugodtságot fog árasztani.

Ebben a barna nyírt szőnyegben egy kis retro is fellelhető mintázatából kifolyólag mivel, erőszeretettel szerették használni a lekerekített négyzet mintákat, de örök klasszikus darab maradt. Barna, bézs színeiben ugyan nem a retro stílust követi, viszont a hangulata mégis kicsit a régi időkbe csöppent vissza, ámde újszerű, modern külsővel fűszerezve.

Ez a nyírt szőnyeg, színeivel a kifinomultságot, a finom eleganciát fejez ki. Mintája viszont nagyon divatos dombor mintás, ami 3D hatást kelt, hogy életre keltse a szobát. Rá mindenki fel fog figyelni. A függönyökkel nagyszerűen összhangba lehet hozni, ezt az igen elegáns, ízléses, dekoratív barna nyírt szőnyeget.

Engedd be otthonodba a stílust.