Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Bohókás-, vidám emberek szőnyege

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:06
Bohókás-, vidám emberek szőnyege

Bohókás-, vidám emberek szőnyege

a Piros-fekete-szürke futó inda virág mintás nyírt szőnyeg.

Szereted  virágokat?- Akkor már Te csak jó ember lehetsz. Sokféle virágod van a lakásodban, vagy a kertedben? Ha igen akkor Neked való a Piros-fekete-szürke színű inda mintás virágos szőnyeg a nappalid padlózatára. A piros-fekete-szürke inda mintás virágos szőnyeg 5-8 féle méretben választható. A kicsi 50 x 80 cm ágyelő, illetve összekötő szőnyegtől kezdve, a 80 x 300 cm futószőnyegen keresztül a legnagyobb méretű 300 x 400 cm nagyságig.

Ahhoz képest, hogy virágos, és többféle szín keveredik ebben a nyírt szőnyegben – így a fehérhez-, a piroshoz-, a feketéhez és a szürke színárnyalathoz könnyen illeszthető.

A piros inda mintás nyírt szőnyeg feldobja a környezetet, vidám és bohókás hangulatot áraszt. Nagyon elegáns tud lenni, ha egyféle hozzáillő színhez illesztjük be, pl a fehérhez otthonunkba.

Nappaliban pl. fehér ülőgarnitúra, piros-, szürke-, fekete díszpárnákkal és akár egy galambszürke bútorral. Nyírt dombor mintás szőnyeg, mely vastagsága révén kényelmes és puha. Nagyon jó érzés rajta közlekedni.

Könnyen kezelhető nyírt szőnyeg.
Válaszd őt akár a folyosódra-, nappalidba, és szeresd továbbra is a virágokat!