Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Burkolás rövid határidővel. Beltéri és kültéri burkolat

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:08
Burkolás rövid határidővel. Beltéri és kültéri burkolat

Burkolás, burkolat készítés:
Lamináltpadló, PVC - Linóleum, Vinyl padló, Padlószőnyeg, Műfű, Térkő - 
burkoló Kollégánkat keresd és segítünk a kivitelezésben!

Pontos, precíz burkolás rövid határidővel. Burkoló Csapatunk az ország egész területén dolgozik.
Keresd Kollégánkat emailben: info@szonyegjoaron.hu és telefonon: +36-30-337-5363.

A padlószőnyeg sok helyen megtalálható, mely nem meglepő, hiszen minden padlót melegebbé, otthonosabbá és hangulatosabbá varázsol. Sokoldalúsága miatt bátran használhatod otthonodban, irodádban, de hotelekben, szállodákban, bölcsődékben, óvodákban, közintézményekben sem meglepő, hogy padlószőnyeg borítást kap a padló.Mivel a padlószőnyegnek több típusa van, így a padlószőnyeg lerakása is függ attól, hogy hol is lesz nagy szerepe burkolatként. A padlószőnyeg kiválasztása és lerakása függ az adott helyiség nagyságától is, és hogy milyen „forgalomnak” van kitéve.

Talán legelőször mindenkinek az otthona kényelme jut eszébe a padlószőnyeg hallatán. Mivel is lehetne otthona szobáinak padlóját melegebbé, barátságosabbá és komfortosabbá tenni? Otthona falai között tényleg csak az Ön ízlése és pénztárcája szabhat határt a megfelelő padlószőnyeg kiválasztásánál, hiszen itt nincs olyan nagy használatnak kitéve a padlószőnyeg.

Ha kisgyerekek számára szeretne kényelmes, és meleg csoportszobát bölcsődében vagy óvodában kialakítani, akkor szintén a padlószőnyeg a megfelelő választás, hiszen igen magas komfortérzetet ad.  A gyerekeknek sokkal kellemesebb ezen ülve játszani, vagy beszélgetni, mint a hidegebb padlón. A csoportszobák, mivel nagyobb területűek az „átlagos” szobáktól, így nagy jelentősége van, hogy a padlószőnyeg milyen módon van lerakva, rögzítve.

Hotelekben, szállodákban a Vendégek kényelme miatt célszerű a padlószőnyeget, mint burkolatot választani. Nemcsak, hogy barátságosabb, otthonosabb lesz a padlószőnyegtől a szállodai szoba, de a vendégek komfortérzetét is növeli. Jól fog esni nekik minden lépés, akár mezítláb is. Ráadásul a padlószőnyeg felfogja a lépészajokat, így csendesebb lesz a rajta való közlekedés is. Szállodai szobába is többféle típusú padlószőnyeg közül választhat, mely lehet nyírt (rövid szálú) vagy shaggy (hosszú szálú) padlószőnyeg is.

A padlószőnyeghez hasonlóan a PVC/Linóleum is igen közkedvelt, hiszen sok területen használható. Leginkább nagy népszerűségnek örvend, az otthonokban, valamint bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, kórházakban, raktárakban. A PVC / Linóleum egyik nagy előnye, hogy sokáig tart, mint burkolat. A másik nagy előnye a könnyű kezelhetőség. Otthonunk falai között nagyon hasznos és dizájnos az előszobában elhelyezett PVC/ Linóleum burkolat. Ez ad egy kisebb melegségérzetet talpunknak, a sáros, latyakos cipőnyomok is könnyen feltörölhetőek, és még a lépések zajából is felfog. Többféle mintázatának és színének köszönhetően mindenki megtalálja a stílusának megfelelőt. A PVC / Linóleum is alkalmas kisebb-nagyobb felületek burkolására.

Intézményeknél nagyon hasznos az a tulajdonsága, hogy tartós, és könnyen tisztán tartható, így gyerekek környezetében is biztonságosan használható. Kiválóan alkalmas tantermek, tornatermek burkolásához a PVC/ Linóleum. Tornatermi burkolásokhoz válassza a kifejezetten sportolási célra kifejlesztett sportpadlót, mely az iskolai tornatermekben, sportcsarnokokban található. Ez a vynil sportpadló mindenki számára ismerős, hiszen amíg iskolába járt az ideje bizonyos részét ilyen PVC/ Linóleum burkolaton töltötte a tornaórák keretében.

A sportpadló kifejlesztése különböző sportokhoz ideális, hiszen ha nem megfelelő talajon történik a mozgás, akkor könnyen lehet a vége egy sérülés is. A sportcsarnokok is ilyen burkolatot kapnak, hiszen a jól megválasztott padlóburkolat olyan, mint a jó sportcipő. Bár kevesen gondolnánk, de a sportpadló is szerepet játszik a boka- térdizületek és a hát kímélésében.

Ha már szó esett a sportolásról, akkor még eszükbe juthat az edzőterem is. Itt is másfajta burkolat célszerű, mint a tornatermekben vagy csarnokokban. Ezekre a helyekre a strapabíró ipari filc ajánlott. A vastagabb ipari filc egyfajta komfortérzetet ad edzés közben.

A megfelelő padlószőnyeg, PVC kiválasztása előtt néhány kérdést át kell gondolnia ezzel kapcsolatban, hiszen egy ilyen burkolat évekre szól.

-        vastagsága
-        kopásállósága
-        színe
-        szőnyegek esetében a padlószőnyeg szálhosszúsága

Bárhová is keressen padlószőnyeget vagy PVC-t, kínálatunkban több félét talál, és még kollégáinktól is megfelelő tájékoztatást kaphat a megfelelő padlószőnyeg, PVC kiválasztásához.Ha már a különböző burkolatoknál tartunk, ne feledkezzünk meg a műfűről sem. A műfű nem csak a kertes házak közkedvelt kiegészítője, hiszen sokoldalú, sokféle területen lehet használni, mint burkolatot. Lehet az családi ház udvara, terasza, panellakás erkélye, vendéglátó egységek kerthelyisége, bölcsődék és óvodák udvarán, mindenhol kiválóan alkalmas burkolatként.

A műfű borítás praktikus lehet játszótereken is, hiszen sokkal nagyobb komfortérzetet biztosít a gyerekeknek játék közben, mint a beton vagy a térkő. Többféle típusú műfűből választhat webáruházunk kínálatából, hiszen a műfüvek is különböző tulajdonságokkal bírnak, így minden területre megtalálja a megfelelő műfű burkolatot. A műfüvet is különböző technikákkal lehet rögzíteni, ami függ a talaj milyenségétől.

Ha nincs ideje, vagy tapasztalata, de gyorsan szeretne igényes padlószőnyeg, PVC, műfű lerakást, akkor keressen minket bizalommal! Kollégáink rendelkezésükre állnak, és precíz, pontos padlószőnyeg, PVC, műfű lerakást végeznek, hiszen az esztétikus végeredmény mindenki számára fontos! Továbbá webáruházunkban részletesebb bemutatót is talál az eddig általunk készített burkolásokról, padlószőnyeg, PVC és műfű lerakásokról.