Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Burkolás padlószőnyeg lerakás irodák, hotelek részére

Szőnyegjóáron
2020.02.26 17:08
Burkolás padlószőnyeg lerakás irodák, hotelek részére

Varázsolja otthonát, irodáját, szállodáját barátságosabbá, dizájnosabbá padlószőnyeg burkolással!

Ez a melegburkolat igazán barátságossá teszi még a kevés bútorral rendelkező nagy tereket is. Lehet szó hotelszobai, otthoni, irodai padlószőnyeg burkolásról, mindig barátságosabb és melegebb környezet vesz körül minket.

A komfortérzetünk is sokkal jobb, melyet a meleg padlószőnyeg burkolatnak köszönhetünk. Ezt a kellemes érzetet lehet fokozni komfortnövelő alátéttel. Ezzel leginkább otthonában növelheti komfortját a padlószőnyeg burkolat alatt. Gyermekének választhat korának megfelelő gyerek padlószőnyeget, mely feldobja a gyerekszobát. Ezalatt is célszerű a komfortnövelő alátét használata, így elérve, hogy kellemesebb puhaságot nyújtson.Irodaházak burkolása padlószőnyeggel igazán kellemes és dizájnos megjelenést biztosít, ezzel elérve, hogy barátságosabb külsőt kapjon. Viszont az irodai padlószőnyeg lerakása előtt célszerű jól kiválasztani a folyosóra és az irodákba szánt padlószőnyeg színét, vastagságát és típusát. Ugyanis nem mindegy, hogy a nagyobb forgalmú helyeken milyen padlószőnyeg van lerakva. Nem célszerű ezekre a helyekre világos színvilágú padlószőnyeget burkolatként használni, mert viszonylag hamar „elhasználódhat”. Irodájába választhat kimondottan irodai padlószőnyeget is, vagy maradhat a klasszikusabb vonalon mozgó nyírt padlószőnyeg lerakásánál is.

Hotelek és szállodák is szívesen alkalmazzák a padlószőnyeggel való burkolást, hiszen így vendégeik komfortérzetének növelését is jobban elérhetik. Hiszen ki ne vágyna egy szállodában a melegségre, otthonosságra, melyet a tökéletesen kiválasztott padlószőnyeg nyújt. Szállodai és hotelszobákban igazán jól mutat egy elegáns, finoman puha hosszú szálú shaggy padlószőnyeg is, mely puhaságával elvarázsolja a vendégeket. De ha ragaszkodik a „hagyományosabb” megjelenéshez, akkor nézzen szét nyírt padlószőnyegeink között. A szállodai folyosókra viszont célszerűbb a nyírt padlószőnyeg lerakása, hiszen ott többen megfordulnak egy nap alatt, mint a szobákban.

A tökéletes végeredmény eléréséhez az irodai/hotel padlószőnyeg lerakását érdemes szakemberre bízni, így az elvárt eredményt kapja. Webáruházunkban nem csak a megfelelő padlószőnyeget tudja kiválasztani, hanem a szakembereink által nyújtott meleg burkolat készítését is megrendelheti.

Ha Önnek nincs tapasztalata padlószőnyeg lerakásban, bízza szakemberre! Igen könnyen el lehet rontani akár egy mozdulattal is, mely kihatással lehet az elkészült burkolat megjelenésére. A padlószőnyeg lerakása és rögzítése több tényezőtől is függ. Sok minden befolyásolhatja a padlószőnyeg rögzítését (például: milyen talajra akarjuk tenni), melyek megfelelő ismeretek hiányában nem lesznek esztétikusak. A szegőléc helyes felrakása is igényel némi rálátást ahhoz, hogy a végeredmény igazán esztétikus legyen.

Ha szeretné, hogy a lerakott padlószőnyeg esztétikus legyen, akkor forduljon bizalommal szakembereinkhez!