Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Stílusos megjelenés kék szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:53
Stílusos megjelenés kék szőnyeg

Dombor mintás, kék nyírt szőnyeg a stílusos hétköznapokért

A szőnyegekkel otthonunkat egy teljesen más megvilágításban részesíthetjük.

A szőnyegek nem csak arra valók, hogy jól szigetelnek, kényelmesebb a járás, melegséget nyújtanak, de lakásunk hangulata is teljesen megváltoztatható általuk. Kiegészíthetjük otthonunkat a szőnyegekkel, de akár a figyelem középpontjába is helyezhetjük. Egy élénkebb színű szőnyeggel, mindenki figyelmét rászegezhetjük.Ez a kék dombor mintás nyírt szőnyeg, épp egy ilyen szőnyeg. Bárhová helyezed, a tekintet egyből ráirányul, hisz kivételes, élénk, kék színe mindenkit magával ragad. Elképesztő hatás érhető el vele, feldobja a teret, kivilágosítja, és vidám hangulatot teremt maga köré. A kék szín a türelem, a csendesség, a megnyugvás, a békesség és a bizalom színe. Fiatalossá varázsolja környezetünket. Nyugtató és lazító hatása van, valamint tisztaságot, biztonságérzetet sugall.

Hálószobába, nappaliba, de akár fiúk szobájában is tökéletesen megállja a helyét ez a kék dombor mintás nyírt szőnyeg. Káprázatos kék színe, szemet gyönyörködtető. Anyaga is nemcsak színe, kivételes darab, kiváló minőségű, vastag, puha anyag jellemzi, mely rendkívül könnyen kezelhető, jól tisztítható. Dombor mintája életre kelti a szőnyeget, mely kellemes, kényelmes járást biztosít.

Strapabíró nyírt szőnyeg, így hosszú időn keresztül élvezheted ennek a különleges szőnyegeknek remek tulajdonságait. Modernség, trendiség és rendkívüli stílusosság jellemzi.

Válaszd bátran, élénkíts, vigyél színt otthonod falai közé, dobd fel a szürke hétköznapokat, hidd el ezzel a kék nyírt szőnyeggel sikerülni fog.