Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Egy szőnyeg, melytől minden megváltozik!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:27
Egy szőnyeg, melytől minden megváltozik!

Egy szőnyeg, melytől minden megváltozik!

Olyan szőnyeget keresel kislányodnak, mely igazán széppé teszi szobáját, és gyermeked is kedvelni fogja?

Itt a Ti választásotok! Ezzel a nyírt gyerekszőnyeggel egy olyan szobát teremthettek meg, melyben az egész család szívesen fog időt tölteni, és kislányos pedig minden nap önfeledten fog ezen a szőnyegen játszani! Kiváló minőség, esztétika, nagy tér, és melegség. Ezek a szavak jellemzik leginkább ezt a gyerekszőnyeget!Minden kislány álma, hogy egy olyan szobában tanulhasson, játszhasson vagy éppen, vendégül lásson barátokat, mely igazán szép, kényelmes és nagyon dekoratív. Ebben a szőnyegben minden meg van, ami ahhoz kell, hogy mindenki imádja ezt a szőnyeget. Rózsaszín alapszínén kedves kis figurák önfeledt szórakozását láthatjuk, mely mindenkit jó kedvre derít, és kreatív játékra ösztönöz. Így nem csoda, hogy rengetegen imádják ezt a szőnyeget, mely vidám mintáival, mindenki napjaiba vidámságot visz.

100 %-ig kiváló minőségű polipropilén anyagból készült, melynek számod előnye van, nem csak lakberendezési szempontból, hanem gyermekünk egészségének szempontjából is! Csak a legjobb minőségű, első osztályú szőnyegek készülnek 100 %-ig polipropilénből, hiszen egy nagyon, erős, strapabíró, ugyanakkor gyengéd anyag ez, és nagyon biztonságos is egyben.

Biztos lehetsz benne, hogy jó befektetést csináltál ezzel a szőnyeggel, hiszen hosszú – hosszú évekig élvezheti gyermeked ezt a csodálatos, ösztönző látványt, és a polipropilén anyag kellemes simogatását!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked, szeresse a szobáját, és büszke legyen rá, akkor itt van a Ti szőnyeget, mely első osztályú minőséggel és esztétikus tulajdonságokkal van megáldva. Ne habozz! Rendeld meg most és tedd szebbé gyermeked szobáját!