Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A egyszerű de nagyszerű shaggy szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 14:20
A egyszerű de nagyszerű shaggy szőnyeg

Az egyszerű de nagyszerű shaggy szőnyeg

 

Az egyik legnehezebb választás lakásunk berendezésénél a szőnyegvásárlás. Nem véletlen, hiszen egy szoba ízét és alaphangulatát, a helység falának színe után, a szőnyeg határozza meg legnagyobb mértékben.

Ennek nem más az oka, mint az, hogy a második leghangsúlyosabb dolog egy szobában, a szőnyeg színe, anyaga, mintája és formája.

Egy shaggy szőnyeg mindig remek megoldás, ha meg szeretnénk találni az arany középutat, ízléses elegancia és a trendi, extravagáns stílus között. Ez a lila – rózsaszín shaggy szőnyeg minden szempontnak megfelelve nyújt olyan otthonélményt, melyről mindig is álmodtál. A színe, az anyaga és a mintája és a formája is segít neked megteremteni azt a szobát, melyet mindig is szerettél volna.


Kezdjük a legfontosabb dologgal, ha szőnyegről van szó: a színekkel. A lila és a rózsaszín azért eléggé nemhez kötött színek, nem véletlen, hogy rengeteg megrendelés jött hölgyektől, ilyen színű termékekre. A lila szín, a mértékletesség színe. Egyensúlyt teremt a természetben, így ne lepődj meg ha nagyon jól fog majd mutatni szobádban is. A színterápia egyik legalapvetőbb színei között szerepel a lila. A rózsaszín a szerelem, és a szeretet színe. Nagyban függ hatása attól, hogy mennyire van keverve fehérrel. Az viszont biztos, hogy a lilával társulva egy tökéletes kompozíciót alkot ezen a szőnyegen. A rózsaszín az emberekben élő nőt erősíti, és tudatosítja a hölgyekben a nőiességet.

A másik nagyon fontos szempont a szőnyegvásárlásnál: a minta. Érdemes utána nézni, hogy szobánk elrendezéséhez, milyen minták illenek a legjobban. Ennek a lila – rózsaszín shaggy szőnyegnek a mintája, lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk. Tökéletesen funkcionál hatalmas terű szobákban, melyekben kevés a bútor, a kiegészítő, mivel átlós mintája nagyobb méretbeli hatást kelt, így tökéletesen kitölti a szobát.

Ugyan emiatt kiváló választás egy, kisméretű, sűrűn berendezett szobába is. Mivel ha lehelyezünk középre egy ilyen shaggy szőnyeget,  még akkor is ha hely amit megkap nagyon kicsi, megnöveli a szoba térérzetét, az átlós minta miatt.