Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Elegáns, szürke micro shaggy szőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:45
Elegáns, szürke micro shaggy szőnyeg

Elegáns, szürke micro shaggy szőnyeg
A szőnyegek szinte teljes átalakulást varázsolnak otthonunkban, különböző hatásokat, hangulatokat érhetük el velük. 

Mind színekben és anyagokban is más-más lelhető fel épp ezért ma már nem lehetetlen, hogy megtaláljuk a hozzánk megfelelőt.

Manapság nagyon divatba jött a minimál stílus ez a shaggy szőnyeg pedig éppen egy ilyen minimál, modern darab. De még mielőtt rátérnék a shaggy szőnyegre kicsit kalandozzunk el ebben a stílusjegyben, hogy mihez is köthető, hogy mihez is illik ez a gyönyörű szürke szőnyeg. 


Ennek a stílusjegynek a sajátosságai, hogy a formák, a színek nagyon letisztultak, egyszerűek. Színeiben a fehér, a fekete, a szürke, halvány pasztell színek a jellemzők. Anyagaiban pedig a natúr fa felületek, kő, színezett üvegek, fémek és kiváló minőségű műanyagok. A természetes fény nélkülözhetetlen. Ez a stílus a letisztultságot jelképezi, a harmóniát, a rendet. Dísztárgyakat, apróságokat abszolút nem alkalmaznak. A bútorok vonalai is nagyon élesek és szögletesek. A minimál, stílus követeli a tágas tereket, a minél kevesebb berendezést, a bútorok szellős elhelyezését.

Itt már vissza is térhetünk a shaggy szőnyegünkhöz, amely ebbe a minimál stílusba maximálisan bele illik. De persze ez a shaggy szőnyeg nem csak ebben a stílusban találja fel magát, ezüst szürke színe igazán sok lakásban megállja a helyét, hisz színéből adódóan rengetek berendezéshez nagyszerűen harmonizál. 
Ez a shaggy szőnyeg egy finom elegáns színvonalat képvisel. Esztétikája, színe, anyaga figyelemre méltó párosítás. Stabilitás és kiváló minőség jellemzi. Anyag szempontjából kitűnő minőségű micro plüss szőnyegről beszélünk, ami hihetetlenül lágy, finom puha tapintású, a selymes hosszú szálainak köszönhetően. Szürke színe nagy kifinomultságot, exkluzív eleganciát sugároz.

Ezzel a shaggy szőnyeggel esztétikai élményben lehet részed, válaszd, őt nem fogsz csalódni benne. Kitűnő választás lesz, hogy otthonodba beköltözzön a rendezettség, a finom előkelőség.

Tisztítását tekintve is egyszerű könnyen porszívózható darab. 
A szőnyegek szinte teljes átalakulást varázsolnak otthonunkban, különböző hatásokat, hangulatokat érhetük el velük. Mind színekben és anyagokban is más-más lelhető fel épp ezért ma már nem lehetetlen, hogy megtaláljuk a hozzánk megfelelőt.