Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Az ezüst szürke szőnyeg varázsa - értékes lakberendezési tippek

Szőnyegjóáron
2020.02.25 14:52
Az ezüst szürke szőnyeg varázsa - értékes lakberendezési tippek
Az ezüst szürke szőnyeg varázsa
Minden lakás akkor a legszebb, hogyha minden bútor, kiegészítő és minden textilanyag passzol egymáshoz, hiszen így lehet elérni otthonunkban a tökéletes összhang érzetét.
Egy világos színű elegáns elképzelésű helységbe tökéletesen beleillik egy ezüst – szürke szőnyeg mely minden szempontból tökéletes választás mindenkinek. Nagy családosoknak, azért mert a foltok nem látszódnak meg a nagy, egyedül állóknak az érzéki érintés mindig jól esik, a szerelmeseknek pedig egy igazán trendi, és egyedi kompozíciót állít össze, ha jól össze vannak hangolva a színek.

 
Érdemes egy ilyen nemes színt olyan színekkel használni melyek nem nyomják el, szolid eleganciáját a szőnyegnek, és az anyag jó minőségét a hosszú szálakkal. Tökéletes kelléke lehet a dolgozó szobádnak, ahol inkább visszafogott színeket használva járatod agytekervényeidet.
Nagyon sok helyen látjuk, használjuk életünk során az ezüstszínt. Karkötők, nyakláncok, testünk ékei ezek a kiegészítők. Ne foszd meg otthonodat a magasztos érzéstől, mely egy visszafogott magabiztosságot sugároz szőnyeg formájában.

Mai modern, trendi lakások elengedhetetlen színösszeállítása ez a szőnyeg. A sötét barnához, a 
feketéshez és a fehérhez egyaránt passzol. Minden mai elvárásnak megfelel, a tökéletes lakberendezés szempontjából is egy ilyen ezüstszürke szőnyeg.
 
Fénnyel teli szobában lesz igazán olyan gyönyörű, mint amilyenre tervezték. Egy nagy terű fénnyel teli, természetes megvilágítású szobába igazán mutatós egy ezüstszürke szőnyeg. Nem csak háztartásokba kiváló választás egy ilyen szőnyeg, hanem üzlethelységekbe, irodákba is, melyeket egyszerű, lényegtörő és elegáns stílussal akarunk felruházni.
 
A ma nagyon trendi fényes ezüstszürke konyhai kiegészítőkhöz, vázákhoz, virágcserepekhez, mécsesekhez, tökéletesen passzol, és segít teremteni a lakberendezési, érzési, ésminőségi szempontoknak is megfelel.Nagyon fontos minden olyan helységben, melyben sokat tartózkodsz, mindennapjaid során olyan hangulattal legyenek megfűszerezve, és mindig olyan érzést keltsenek benned, melyben igazán jól érzed, magad! Ha ez neked is fontos akkor szerezz be a ezüst – szürke szőnyeget, és minden vágyad teljesülni fog.