Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Egy gyönyörű szép függöny minden lakást megillet!

Szőnyegjóáron
2020.07.24 10:30

Weboldalunkon 3 féle függöny típust forgalmazunk. Ezek a dekor függöny, az organza függöny és a sötétítő függöny.

Vesd be magad a szebbnél szebb függönyök világába és újítsd fel otthonod egy hangulatos függönnyel.

A dekor függöny egy fényáteresztő függöny, a lakás ablakának fő díszítő eleme. Dekor függönyt használunk többnyire nappaliban, hálószobában, gyerekszobában. Mindegy, hogy otthonunk minimalista stílusú, modern, vagy klasszikus, a dekor függöny mindenhol pompás éke lesz a lakásnak. Ezek a díszes mintájú dekor függönyök varázsolják hangulatossá és barátságosan otthonossá lakásunkat. Kedves virág minták, elképesztő színek a fehéren és a bézsen kívül. Bátran használhatunk türkiz, vagy piros dekor függönyt nappalink élettel telivé varázsolásához. Reggel, a hálószobából a nappaliba érve, ahogy megcsillan a napsugár a függönyön át, örömmel tölt el minket már kora reggel.

Az organza függöny kicsit vékonyabb anyagból készül, mint a dekor függöny. Szintén tökéletes fényáteresztő, nappaliba, hálószobába, gyerekszobába is használjuk. Szintén sokféle mintával találkozunk organza függöny esetében is. Talán, picit díszesebbek, színesebbek, mint a dekorfüggönyök. A legkedveltebbek természetesen a különböző virágmintás organza függönyök

De ha rápillantasz erre a zöld színű, Julilla fényáteresztő organza függönyre, biztosan téged is rabul ejt, virágminták nélkül is.

A zöld megnyugtató színe mindenhol csodálatos lesz. Varázsolj tavaszt otthonra, télen is. Mindegy, hogy nappaliba, vagy hálószobába keresel függönyt, a zöld bárhol jól mutat. Olyan helyiségbe, ahol 1-2 zöld növény is van, kimondottan hangulatos. De bánjunk óvatosan vele, a kevesebb ugyanis néha több.

Weboldalunkon készre varrott, csiptetős és bújtatós függönyöket is találsz. Így már csak ki kell mosnod, miután megvásároltad, hogy finom illatú függönyt akaszthass karnisodra. Az organza- és dekor függönyöket ne vasaljuk. Mosás után gyűrődésmentesen teregessük ki és nem lesz dolgunk utána vele.

A sötétítő függönyök is többféle színben választhatóak. Vásárolj a hálószoba stílusához illő sötétítőt.

A sötétítő függönyök vastag anyagúak, a fényt nem, vagy csak alig engedik be a szobába. Sötétítő függönyeink kaphatóak drapériával, bojttal és kikötővel együtt is. Általában 300 x 250 cm méretben készülnek. A sötétítő függöny fényzáró tulajdonságán kívül másik előnye, hogy nyáron a hőt, télen a hideget nem engedi be a szobába.

A függöny vásárlás nem bonyolult dolog. Ha tudjuk milyen szín illik lakásunk stílusába, már csak a mintát kell megálmodnunk. Szőnyeg jó áron webáruházunkban függönyökből is szuper áron válogathatsz, hogy meghitt környezetben élhesd otthon mindennapjaid.

Gyönyörű Függönyök Webáruháza Modern És Klasszikus variációban is.