Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Csábulj el az új Kleine Wolke fürdőszoba szőnyeg kollekció láttán!

Szőnyegjóáron
2021.08.13 13:49

Kleine Wolke fürdőszoba szőnyeget keresel? A Szőnyegjóáron webáruházban megtalálod!

A Kleine Wolke fürdőszoba szőnyegek mindegyike varázslatos! Gyönyörű színek, bársonyos tapintás jellemző rájuk.

A német gyártású Kleine Wolke fürdőszobai textíliák a minőségi, prémium és exkluzív termékek közé sorolható. Igényes, nívós és ellenőrzött alapanyagok, csodaszép élénk színek, vagy éppen kifinomult elegancia a hófehér, vagy fekete színek mintanélkülisége, kollekciónkban most megtalálhatóak.

 

Miért ajánljuk és kiknek ezeket az exkluzív fürdőszoba szőnyegeket?

A Kleine Wolke fürdőszoba szőnyegek különlegesek, melyekkel kis eséllyel találkozunk, ha vendégségbe megyünk. Ajánljuk azoknak, akik szeretik a különleges és ritka darabokat az élet minden területén és nem szeretik olyan dolgokkal körbevenni magukat, amik a többség által is használatban vannak.
Az ilyen személyek ritka autókkal járnak, stílusos, szintén ritka, nem tömeggyártott ruhákban.
Az ilyen emberek nem szeretnek bele olvadni a tömegbe.
Ez a szemlélet igaz az otthonaik berendezésére is.

A dizájn bútorok, az exkluzív szőnyegek, a Kleine Wolke fürdőszoba szőnyegek azok a lakásfelszerelési tárgyak, melyekkel kiegyensúlyozott és harmonikus az életük.

A német gyártású, gondos odafigyeléssel gyártott Kleine Wolke fürdőszoba szőnyegek nem tömeggyártásban készülnek. Léteznek még olyan cégek, ahol nem a mennyiség áll elsődleges helyen, hanem a minőség.

Ezek a gyönyörű fürdőszoba szőnyegek egyrészesek, de több méretben is elérhetőek. Ha nagyméretű fürdőszobád van, akkor javasoljuk, hogy 2-3- db-os szettben rendeld meg azt a bizonyos szőnyeget, így garantált a komfortosság és az impozáns látvány is.

 

Milyen anyagból készülnek a Kleine Wolke fürdőszoba szőnyegek?

  • 100% bambusz
  • 100% poliakril
  • 100% pamut

 

Nagyon népszerű a fenti képen látható, 100% bambusz, barna színű, teljesen natúr, természetes Kleine Wolke fürdőszoba szőnyeg. Főként a poratkára allergiásoknak kedvez ez a fa típus. A padlóra téve jó érzés talpainknak, padlófűtés mellett is használható. 

A poliakril anyag is nagyon lenyűgöző, amely a gyapjú tulajdonságaihoz hasonlítható leginkább. Felettébb puha, bársonyos érintésű, könnyen mosható, nem kényes, gyorsan száradó anyag.

A különböző méretek és színek, stílusok között biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja saját maga számára, vagy szerettei számára ajándékként azt a dizájnos darabot, ami az adott fürdőszobába illik és az egyéni igényeknek megfelel.

A vastag, meleg, puha Kleine Wolke fürdőszoba szőnyegek meghitté varázsolják a fürdőszobában töltött pillanatokat.