Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Trendi futószőnyegek sokszínű felhozatala jó áron!

Szőnyegjóáron
2020.08.13 10:04

Futószőnyegeink széles anyag, minta, szín, stílus, méret és szálhosszúságban kaphatóak webáruházunkban.

Itt mindenki megtalálja a tökéletes futószőnyeget!

A futószőnyeg egy sokféle felhasználási területtel büszkélkedő szőnyeg típus. Szeretjük otthon, szállodákban, panziókban, irodákban, stb. kihasználni előnyös tulajdonságait. A legjobb benne az, hogy tényleg rengeteg féle futószőnyeg kapható, így bárki rátalálhat a tökéletesre, még a legválogatósabb vásárlók is! Ebbe a típusba tartozom én is, ezt bevallom. Nagyon válogatós vagyok, mindenből a legjobbra, legszebbre, legminőségibbre törekszem és addig meg sem állok, amíg rá nem találok. Viszont a SzőnyegJóÁron weboldalon tudnék választani futószőnyeget, ez biztos. Sőt, többet is, mint kellene. Otthonra például egy nagyon meleg hatású, nagyon-nagyon puha futószőnyeget szeretnék. Amire ha rálépek, jó érzés kerít hatalmába, a biztonságos, meghitt otthon érzése.

Az egyik ilyen kedvencem ez a barna színű shaggy futószőnyeg,  80 x 300 cm-es méretben. De ez a szőnyeg sokak kedvence, nem csak az enyém. Letisztult, kifinomult futószőnyeg, ami világos falak között mutat a legjobban. Folyosón, vagy egy hosszú előszobában tökéletes ez a szőnyeg.

Ez egy fix méretű futószőnyeg, de van méretre vágható futószőnyeg is, amiből olyan hosszút vásárolhatsz, amilyet csak szeretnél. Őket már nem csak otthonra, sőt inkább úgy mondanám, hogy inkább irodaházakba, szállodákba javasolnék. Ezek az irodai futószőnyegek rendkívüli módon bírják a strapát és szuper kopásálló anyagból készültek. Olyan helyekre tervezték, ahol nagy a forgalom. Szállásadóknak, kollégiumoknak, stb is nagyon remek választás az ilyen futószőnyeg. Tisztításuk gyerekjáték, anyaguk nem kényes, jó hangszigetelők és komfortosabb egy olyan folyosón végig sétálni, ahol egy szép futószőnyeg terül el a lábunk alatt, mintha hideg csempén lépkednénk.

Következő, káprázatos ajánlatom ez az exkluzív futószőnyeg, krémszínben, amely a dombornyomott virágmintájával és fantasztikus selymességével, puhaságával azonnal hatalmába kerít. Ez az exkluzív futószőnyeg egészen biztosan megadja azt az igazi otthonos hangulatot lakásodnak, ha Őt választod. Annyira gyönyörű!

Varázsold el otthonod egy minőségi, mesébe illő futószőnyeggel! Rendeld meg Tőlünk kényelmesen és mi örömmel fogjuk küldeni, mert tudjuk, hogy szőnyegeinkkel életet viszünk megrendelőink otthonába.