Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Megérkeztek a lehengerlő, új futószőnyegek!

Szőnyegjóáron
2020.10.09 14:20

Tekercses futószőnyeget keresel?

Nézd meg vadonatúj darabjainkat és ess szerelembe!

Mi a jó a tekercses futószőnyegekben? Az, hogy többféle szélességben kaphatóak és hosszúságuk bármekkorában kérhető, a leghosszabb szállodai folyosókra is. A legkomolyabb fekete színtől egészen a pöttyös és virágmintás futószőnyegig állunk megrendelőink szolgálataira.

Minőségi, tekercses futószőnyeg felhozatalunkat itt tekintheted meg.

A szőnyeg, a lakberendezés során, az enteriőr egyik leghangsúlyosabb, legkiemelkedőbb szereplője. A futószőnyeg sosem megy ki a divatból. Nálad van otthon? Nem minden háznak van folyosója, de ahol van, ott egészen biztos, hogy futószőnyeg borítja. Mennyivel kényelmesebb és barátságosabb egy sötét folyosó akkor, ha szép, puha, lelket melengető futószőnyeg látványa tárul elénk minden nap, ha oda tévedünk.

Ha viszont elkanyarodunk otthonunkból az intézmények felé, a futószőnyeg ott is szembejön velünk. Kórházak, szállodák, panziók, kollégiumok, óvodák, irodaházak, áruházak, stb. nagy forgalmú intézmények folyosóin, közlekedő tereikben a futószőnyeg szinte elengedhetetlen elem.
De miért is szeretjük ennyire? Mert annyira praktikus és sokoldalú, hogy jobbat még nem találtunk ki tőle.

Tökéletes szennyfogó tulajdonsága van. Tegyük fel, adott egy szálloda egy esős napon. Futószőnyeg nélkül a takarító személyzetnek bizony nehéz napja lenne, futószőnyeg burkolattal viszont nem kell tíz percenként a felmosóval az épületet járni. A tekercses futószőnyeg a folyosóra és bárhová leterítve nagyon jó szennyfogó képességgel bír. Szép színt, bájos mintát választva nyugalmas hangulat hozható létre tekercses futószőnyeggel is.

Tekercses futószőnyeget a lépcsők barátságosabbá és biztonságosabbá tételéhez is szeretünk alkalmazni. Fontos azonban, hogy ezt a típust mindig rögzítsük valamilyen módszerrel. Vannak speciális ragasztók, ragasztószalagok és pálcák, amikkel elkerülhető lesz a balesetveszély. Lépcsőt abban az esetben takarjunk el tekercses futószőnyeggel, ha már régi, kopott és jobban mutatna rajta egy minőségi szőnyeg, vagy ha szeretnénk kiemelni a környezetet.

Tekercses futószőnyegeink sokféle célra felhasználhatóak.

Találd meg nálunk a tökéletes szőnyeget és légy részese egyre növekvő vásárlóink táborának!