Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A tökéletes virágos barna futószőnyeg az újévre!

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:39
A tökéletes virágos barna futószőnyeg az újévre!

A tökéletes futószőnyeg az újévre!

 

Itt az idő, hogy olyan textilekkel rendezd be lakásod, mely minden szempontból a Te igényeidet szolgálják, és minden része tökéletesen illik a lakás összhatásába. Mi tudjuk mi a legjobb újévi újítás egy lakásba, ez nem más mint egy futószőnyeg.

Szebbé teheted vele üres folyosóidat, hosszú lépcsőidet és minden olyan hosszanti teret, mely egy kis megújulásra szorul. Egy futószőnyeg nagyon jó választás, hiszen még az átkötő helyeket - mint például a folyosók vagy a lépcsők - nagyon komfortosak, szépek lesznek tőle, így a lakás minden porcikája olyan lesz amilyet Te szeretnél!Egy ilyen barna - arany színösszeállítás nagyon előnyös választás olyan lakásokba, melyek elbírják ezek a színeket. Ez két erős szín, mely csak nem túl domináns más színekkel illik, össze. De ha ezeket a színeket megtaláljuk és a elhelyezzük a szőnyegünket ebben a környezetben, akkor olyan magas fokú összhangot fogunk érezni a lakás minden pontján, melyről még eddig álmodni sem mertél! Az inda minta mindig jó választás. Hosszanti mintája meghosszabbítja a teret, és olyan hatást kelt, mintha egy hatalmas hosszú folyosón lennél. Megszépíti a teret, és minden jóval ellátja amire csak szüksége lehet egy kicsit lehangolt, régen újított térben!

Rengeteg dob lakásunk pompáján egy futószőnyeg, hiszen amikor csak lépünk a lakásba mindig szőnyegre léphetünk, még akár a nehezen elérhető helyeken is, mint a fent említett folyosók, lépcsők.

A szőnyeg anyaga, a legelterjedtebb szőnyeg anyagból készült, melyekből csak az I. osztályú szőnyegeket készítik. Ez az anyag a polipropilén, melytől minden szőnyeg erős, puha, és tökéletesen szép lesz, hosszú - hosszú időn át! Ettől az anyagtól lesz a futószőnyeg erős és strapabíró még nagy igénybe vétel esetén is, és ettől tartja a színét is. Ez az anyag teszi igazán I. osztályúvá ezt a szőnyeget! Ez az anyag gondoskodik a hosszú élettartamról és arról is, ha igazán szépet szeretnél vásárolni, akkor tudd, hogy ez az anyag amiben biztosan nem fogsz csalódni ha szőnyeget keresel.

Ne habozz, megérdemli a lakásod a törődést az újévben is, hiszen csak akkor lehetsz kipihent, és erős az újévben, ha az otthonod ezt tükrözi!