Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Görög különleges kék szőnyeg illik -e a lakásodba

Szőnyegjóáron
2020.02.24 23:42
Görög különleges kék szőnyeg illik -e a lakásodba
Görög különleges kék szőnyeg
Csak nagyon kevés lakberendezési termék képes igazán jól visszaadni az érzéki görög hangulatot.
Új nyírt szőnyeg kollekciónk egyik legsikeresebb darabja, mely a mediterrán görög lakberendezési stílus használatával is tökéletes kelléke lesz otthonodnak.

 
 
A görög hagyomány két színe akármely lakás éke lehet, azonban ügyelnünk kell arra, hogy megfelelő környezetbe helyezzük el. A kék nagyon sok helyen visszaköszönöm életünk során, és így nem véletlen hogy a lakásunk belső elrendezési hangulatában is nagy szerepet játszhat.

A kék szőnyeg igazán férfias szín, de nagyon sok esetben az egység, az összetartozás színe. Így van ez a más színnel, való kapcsolataival is. Kevés színnel mutat igazán jól, de amivel passzol, azzal remekül szinte összetartozik. A lakásunkban is ezt a tényt tartsuk észben!

A kék egy olyan tulajdonsággal rendelkezik sok más színnel ellentétben, hogy jól passzol saját 
sötétebb- és világosabb árnyalataihoz. Gondoljuk csak el, ruhatárunkat, amit saját személyiségünk tükre, vagy akár a természetben is gyönyörű látványt nyújt.

A másik szín, amit a görögök használnak az otthoni hangulat megteremtésekor az a fehér.
A fehér, tisztaság jelképe tökéletesen összeillik és kiegészítik egymást, a magabiztosság színével, a kékkel. Egy szőnyeg kiváló választás ahhoz, hogy kifejezzük a lakberendezési szokásainkban is, saját személyiségünket.
 
Nagyon jó választás nagy családosoknak, hiszen az összetartozás és a tisztaság érzete nagyon fontos egy családi környezetben.Érdemes olyan szobákban elhelyezni ahol egyébként nagy tér van, akár belmagasság - akár terület szempontjából, hiszen olyan a kék szín a végtelenség érzését keltik és nagyon megnagyíthatják a szoba nagyságának

A tenger és a az ég színe a kék mely minden helységet gyönyörűvé és egzotikussá tesz,így 
nagyszerűen alkalmazható minden lakásban. Bátrak kell vele bánni így jó ha akár szőnyeg formájában vagy függönyként használjuk, hiszen jó ha nagy felületen kerül alkalmazásba a helységben.