Gyerekszőnyeg Fiú Lány

Varászlatos, puha tapintású gyerekszőnyegek. Gyeremeked szobájába az önfeledt, vidám hangulat költözik be az egyes mesehős szőnyegek kiséretében. Nézd végig a fiús, lányos mintákat és válaszd ki a megfelelő méretet.

Nézet:
Sorrend:
 

Gyermeked szobáját tedd barátságosabbá egy vidám gyerekszőnyeggel!

 

Vidám gyerekszőnyegeink minden típusú gyerekszobát feldobnak. Webáruházunkban választhatsz kislányoknak vagy kisfiúnak szánt szőnyegek közül. Ha már van gyermekednek kedvenc mesehőse, mesefigurája, akkor meg is lepheted őt egy figurás szőnyeggel. De találtok olyan gyerekszőnyegeket is, amiken színes, ízléses figurák vannak. Van olyan gyerekszőnyeg amely egy méretben kapható. De természetesen több szőnyeget megtalálsz különböző méretekben. Az egészen kicsi (70 x 100 cmestől kezdve a legnagyobb 200 x 300 cmesig).

Ha esetleg nem a megszokott négyzet alakú szőnyeget szeretnéd csemetéd szobájába, akkor választhatsz ovális gyerekszőnyegeink közül is. De ha tovább szeretnéd hangsúlyozni a szoba lakójának egyediségét, akkor a kontúrvágott gyerekszőnyegek  között is találhatsz kedvetekre valót. Választhatsz vagány,hippoallergén szőnyegeink közül is, melyek az egészségetekre is jó hatással vannak.

Kisfiúknak fedezd fel az autópályás szőnyegünket, melyen hatalmas autóversenyeket lehet játszani. Ezek a szőnyegek különböző méretekben kaphatóak. Kislányoknak ajánlom figyelmükbe a Hercegnős, pillangós vagy az oly népszerű Minnie egeres gyerekszőnyeget. Ha ilyen gyerekszőnyeg ékesíti a gyerekszobát, nem kell aggódnod, hogy gyermeked a játék hevében esetleg felfázik. Kellemesen puhák és kellően vastagok ahhoz, hogy gyermeked önfeledten játszhasson rajta.  Tisztántartásuk egyszerű, hiszen csak fel kell porszívózni, s már folytatódhat is a játék.