Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Gyerekszőnyeg gyerekszobába – szőnyeg jó áron

Szőnyegjóáron
2020.06.25 10:07

Szőnyeg kisfiúknak, kislányoknak. Autós szőnyeg, Mickey egeres szőnyeg, Verdás szőnyeg, Hercegnős szőnyeg, Micimackós szőnyeg, stb. Mi az összes mesehőssel fel vagyunk készülve, hogy boldogságot vigyünk a kisgyerekek szobájába és mindennapjaiba.

A gyerekszőnyeg mindenki arcára mosolyt csal. Nálunk készletről rendelhetsz ezekből az aranyos gyerekszőnyegekből. Színes gyerekszőnyegek különböző méretekben rendelhetőek, legyen bármekkora is a gyerekszoba, itt biztosan megtalálod a tökéletes, oda illő gyerekszőnyeget.

A színes, mesefigurás gyerekszőnyegeket nem csak küllemük miatt szeretjük, és nem csak azért vásárolunk belőlük, mert a gyerekek kedvenc mesehősei köszönnek vissza róluk. Ez is egy nem elhanyagolható tényező, mert ugyebár minden helyiségnek szeretjük megadni az oda illő hangulatot.

A nagy kedvenc a kislányoknál a Hello Kitty szőnyeg. Ez a rózsaszín gyerekszőnyeg minden kislányt elvarázsol, ebben biztosak vagyunk.

 

A kisfiúknak pedig a Pókemberes szőnyeg, ami verhetetlen és igazi menő kiegészítője lesz a szobájuknak.

Egy puha, vastag gyerekszőnyeg komfortossá teszi a gyermekek mindennapjait játék közben. A gyerekszobáknak van egy elragadó stílusuk és mesébe illő érzést keltenek, amint belépünk a sok-sok színes, vidám játék közé. A gyermekek sok időt töltenek szobájukban, ott pedig a gyerekszőnyegen, ahol kényelmesen ki tudják pakolni a legót és egyéb játékaikat. A megfontolt szőnyegvásárlás nem elhanyagolható. Más-és más szőnyeg típusokat más és más helyiségekbe helyezünk le. Fürdőszobába nem teszünk padlószőnyeget és gyerekszobába nem teszünk hosszú szálú shaggy szőnyeget. Minden szőnyegnek megvan a maga sajátossága, amiből különböző előnyöket kovácsolnak számunkra. Gyerekszőnyeget ajándékba is vásárolhatunk, mert hasznos is és szép is, mindezek mellett pedig tökéletes hőszigetelő és hangszigetelő. Számtalan mintával, színösszeállítással és a mesehősök egész tárházával találkozik az, aki gyerekszőnyeget szeretne vásárolni. Weboldalunkon ezt kényelmesen, online megteheti. Nagyon sok gyerekszőnyegünk van készleten, mert tudjuk, hogy a gyermekeknél az idő nem játék!

Nagyon sok gyerekszőnyeg 200 cm x 300 cm méretben is rendelhető. Vannak vastagabb és vékonyabb szövésű gyerekszőnyegek is, de mindegyik könnyen tisztítható porszívóval és takarítógéppel is egyaránt. Repítsd el gyermekeid és magad is a mesék világába egy minőségi gyerekszőnyeggel.