Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Vajon mi a jó gyerekszőnyeg titka?!

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:28
Vajon mi a jó gyerekszőnyeg titka?!

Vajon mi a jó gyerekszőnyeg titka?!

Már csak a szőnyeg hiányzik kisfiad szobájából? Olyan terméket szeretnél vásárolni, mely nem csak kényelmes, de szépen díszíti a szobát és kényelemmel tölti meg? Ez a Mickey egeres focis szőnyeg ideális választás minden fiús gyerekszobába!

Érdemes kicsit jobban tájékozódni, hiszen nagyon sokat számít gyermeked hangulatát, és kreativitását tekintve az, hogy milyen szobája van!Ez a szőnyeg minden szempontból kiváló választás gyermeked szobájába. Nézzük meg alaposabban miért is érdemes ezt a gyerekszőnyeget vásárolni. Az egyik legfontosabb szempont egy szőnyegvásárlásnál a szín és a minta.

Érdemes megnézni, hogy milyen színekbe van felöltöztetve a szoba és azután egy olyan gyerekszőnyeget kell, választani mely bele illik a szoba harmonikus összhatásába. A sötétkék, a zöld és az élénk színek, lehetőségek tárházát nyitja meg előttünk. A hideg és a meleg színek keveredése, szinte minden szobába könnyen alkalmazhatóvá teszi ezt a gyerekszőnyeget! Akár hideg, akár meleg színhőmérsékletű szobában szeretnéd használni, nagyon jól fog mutatni. A kedves kis Mickey egér minta pedig egy nagyon barátságos és kellemes hangulatot fog teremteni a szobába!

Másik nagy előnye ennek a gyerekszőnyegnek az anyaga. Ebben a tekintetben is alaposnak kell lennünk, hiszen nem mindegy, hogy milyen anyagokkal találkozik gyermekünk érzékeny bőre, amikor hozzáér a szőnyeghez. A 100 % polipropilén anyag több dolgot is garantál nekünk, melyek elengedhetetlenek, ha gyerekszőnyegről van szó! Az egyik ilyen tulajdonság, a hihetetlenül magas fokú kényelem, melyet csak a polipropilén tud igazán megadni, ha szőnyegről beszélünk. Puha, vastag kényelmes szálösszetétele, nagyon magas komfort szintet ad a szobában. Ezek után biztos lehetsz abban, hogy gyermeked mindig szívesen és jó kedvvel fog, rajta játszani házit írni, vagy éppen csak pihenni.

A polipropilén a hosszú élettartam garanciája is, főleg ha gyerekszőnyeg készült belőle. Nagyon igénybevétel estén is sokáig megőrzi, puhaságát és a szép élénk színek nem fakulnak ki, hosszú – hosszú évek múltán sem.