Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Iskolakezdésre fel! Gyerekszoba felújításra fel!

Szőnyegjóáron
2021.08.06 12:31

Közeleg az iskolakezdés és az óvoda is. Közeleg az ősz. A gyerekszoba szőnyeg beszerzése nem halogatható.

Kislányok és kisfiúk, mindenkinek szüksége van egy gyerekszobára, főleg akkor, amikor óvodába és iskolába indulnak. Életük meghatározó időszaka ez. Fontos, hogy otthon olyan környezetbe térhessenek haza, ahol biztonságban érezhetik magukat és ahol jó érzés lenni. 

Az iskolakezdés nagy volumenű dolog a családok életében. A gyerekszoba ilyenkor szinte teljes átalakításon kell átessen, ahová bekerül egy íróasztal és tároló szekrények, rekeszek. Lecserélődnek az ovis mesefigurák, mert az már az iskolában bizony nem lesz menő. Új dolgokat ismernek és kedvelnek meg az iskolában, új barátok, teljesen új élet vár rájuk. Az új barátokat időnként saját szobájukban fogadják, ami akkor kellemes, ha kellően komfortos számukra.

Egy szép, színes, nagyméretű gyerekszőnyeg abszolút alapja egy gyerekszobának. A szőnyegen kényelmesen, biztonságosan tudnak játszani, ugrálni, rajzolni, írni, társasjátékozni és tanulni, olvasni is.

Milyen egy kényelmes, harmonikus gyerekszoba?

  • Korosztálytól függetlenül biztos, hogy színvilága vidám, kedves, mesés és megnyugtató. Nem túl harsány, nem túl sok, nem frusztráló, hanem kiegyensúlyozott. Fiúknak kék, zöld, szürke, lányoknak rózsaszín, narancssárga, piros. A gyerekszoba semleges színei pedig a sárga, zöld, bézs, fehér.
    Praktikus tároló rekeszek, hasznos helyek, funkcionális szekrények találhatóak benne.
  • Kényelmes ágy, pihe-puha takarók, párnák, Disney gyerek ágynemű huzat várja gyermekeinket minden este.
    Szép gyerekszőnyeg kis, vagy nagy méretben uralja a szobát. Egy szép szőnyeg, amelyen bármikor játszhatnak a kis autókkal, vagy a babákkal. Gyerekszőnyeg, amin jó feküdni és rajzolni.
  • A gyerekszőnyeg pedig akkor tökéletes, ha a gyermekeknek és a szülőknek is hasznos. A szülőknek is fontos, hiszen többnyire ők porszívózzák, tisztítják.

A gyerekszoba átalakítása, felújítása együtt jár a bútorok, textíliák, szőnyegek, ágyak lecserélésével.
A kinőtt gyerek ágy, a már számukra nem divatos gyerekszőnyeg helyett újra van szükség.

Webáruházunk szebbnél-szebb gyerekszőnyeget tartogat mindenkinek, érdemes szétnézni kínálatunkban.
Mi abban hiszünk, hogy szőnyeget rendelni kényelmesen, online, otthonról a kanapéról a legjobb. Nem kell cipekedni, nem kell sorban állni, nem kell időt fecsérelni az autózással és az áruházak körbejárásával. Egy kattintás az egész és már csomagoljuk is Neked a feltekert szőnyeget. 

A Szőnyegjóáron webáruházban könnyedén rendelhetőek szőnyegeink. Ha pedig a döntésben elakadnál, hívj fel bennünket telefonon és minden kérdésre választ kapsz.
Telefonszámunk: 06305092418.