Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Gyermek szőnyeg előnyei

Szőnyegjóáron
2020.04.01 14:05
Gyermek szőnyeg előnyei

Mégis milyen trendek vonatkoznak a függönyök trendjére az idei évben? Mégis milyen színek és stílusok inspirálják a tervezőket?
Íme pár előrejelzés az idei trenddel kapcsolatban. De miért is nélkülözhetetlen gyerekszoba szőnyeg nélkül? Miért kell padlószőnyeg a gyerekszobába

A padlótól lejjebb már nem tud esni szokták mondani és ez milyen igaz. Így a legalkalmasabb terep a gyerek számára a padló. Hogy védjük a gyereket a megfázástó a gyerekszőnyeg ideális választás. Minél színesebb annál jobban leköti a figyelmét és ha netán még interaktív is az pedig maga lehet a tökély. Gondoljunk csak például a versenypályás szőnyegre. A fiúgyermekek, de van, hogy a lányok is imádják ott tologatni a kisautókat és ez kicsit leköti a figyelmüket így lesz néhány nyugodt percünk vagy óránk. De a habszivacs kirakós szőnyegről se felejtkezzünk meg és annak előnyeiről. Puha, könnyen tisztítható, vízlepergető anyagból készül, színes, nem szöszöl vagy bolyholódik és játékra hívja a felfedező gyerkőcöket. Nem kell aggódni, hogy nem jó méretű, mivel ezt úgy lehet összerakni ahogy csak akarjuk. Így egy idő után sem fogják megunni a gyerekek, hiszen bárhogy variálható.

Verdák gyerekszőnyeg

Nagyobb gyermekek számára jó választás lehet a sok mintából és színből álló szőnyeg. Ezek praktikusak és hasznosak lehetnek. Maguk a színek és minták vonzzák a gyerekek tekintetét és játékra invitálják őket. Na és számunkra is nagyon praktikus mivel, ha foltos lesz nehezebben látszik meg rajta így nem kell az első pár foltnál tisztítóba vinnünk vagy újat vásárolnunk.

Szóval egy jól megválasztott gyermek szőnyeggel időt és pénzt is takaríthatunk. Nem mellesleg a gyerekek is jól szórakoznak a különböző színekkel és mintákkal. Most már mindenféle gyermek szőnyeg megtalálható a piacon így gyermekünk is kitudja választani saját maga számára a megfelelőt, hiszen nem minden gyereknek egyforma az érdeklődési köre. Vannak, akik az állatok iránt érdeklődnék, járművek iránt, nővények iránt. Speciális esetekkel is találkozhatunk például virágos, kutyás, macskás, traktoros, de akár egy egész farmos mintás szőnyeget is választhat a lurkó hiszen most már akkora a kínálat, hogy minden gyermek megtalálja a kedvére való szőnyeget.