Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Hogyan válassz műfüvet lakásba, erkélyre?

Szőnyegjóáron
2020.05.15 10:19
Hogyan válassz műfüvet lakásba, erkélyre?

Ideális műfű beltéri helyiségbe is

Engedje meg, hogy önnek is segítsünk olyan műfüvet kiválasztani, ami az ön környezeti tényezőit figyelembe véve a lehető legoptimálisabb lesz a számára. Manapság egyre többen élvezik a műfüvek előnyeit. Ennek érdekében a műfüvek fejlesztése és gyártása is felgyorsult az utóbbi időben, aminek köszönhetően egyre jobb, szebb, erősebb és élethűbb műfüvekkel gazdagodik a piac.

Ha valaki elérkezettnek látja az időt, hogy otthonába vagy kertjébe műfüvet válasszon, akkor szembesül egy óriási kínálattal. Érdemes alaposan felmérni a terepet mielőtt műfüvet választ. Érdemes tanácsot, segítséget is igénybe venni, melyet mi szívesen adunk önnek. Hiszen sok esetben nem kevés összeget adunk ki egy olyan szolgáltatásért, amely hosszú éveken át velünk marad.

Vegyünk figyelembe néhány szempontot, ami segít. Mint például, hogy mire, mihez szeretné használni a műfüvet? Természetesen a sportpályáktól kezdve játszóterekig, udvarokig megtalálható nálunk minden terepre kiváló műfű. De nézzük most meg közelebbről az erkélyre, lakásba tervezett műfüveket. A műfű ugyebár nem fű és a reakciói is mások különböző behatásokra. Fontos meggyőződni róla, hogy a műfű szálakat stabilizálták-e UV sugárzással szemben. A jobb minőségi műfüvek önkioltó anyaguknak köszönhetően tűz esetén nem kapnak lángra és nem terjednek csupán az adott helyen megolvadnak. Lakásba, erkélyre tervezett műfű lerakásnál azt gondolom, hogy ez egy nagyon megnyugtató szempont. Az egyik olyan közkedvelt műfű típusunk, melyet lakásba, erkélyre előszeretettel rendelnek is tőlünk az a Totti kültéri műfű szőnyeg, mely praktikus dísze tud lenni a terasznak, erkélynek vagy a lakásunk tetszőleges pontján. De nemcsak lakótérbe, hanem szabadtérre is ugyanúgy lerakható. Ez a típus 2 méter széles, de van belőle 1,33 és 4 méter szélességű is igénynek megfelelően. Ha esetleg elakadna, akkor mi segítünk önnek a megfelelő típusú és méretű műfüvet kiválasztani. Műfű mintát is küldünk önnek, hogy alaposabban meg tudja vizsgálni, hogy megfelel-e a színe, szálhosszúsága. Érdemes minden esetben a minőséget választani akár kültéri, akár beltéri műfű szőnyegről van szó. Beltéri, erkélyes igény esetén ajánlott a világosabb műfű burkolat. Sokkal impozánsabb látványt nyújt, mint egy sötétebb. De természetesen minden igény kérdése. Nyugodtan forduljon hozzánk és kérjen tanácsot, mintát. Igény esetén műfű telepítési szolgáltatást is vállalunk. Bátran keressen fel minket. Hogyha ez a típus nem nyerte el a tetszését vagy még bizonytalan a döntésben, akkor bátran nézzen szét a webáruházunk kínálatában. Sok sikert egy zöldebb környezet kialakításához.