Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Egy ideális mályva padlószőnyeg

Szőnyegjóáron
2020.05.04 15:03

Egy ideális padlószőnyeg!

Itt van egy igazi újdonság! Dombor mintás, nyírt padlószőnyeg mályva színben. Ez a szőnyeg rengeteg olyan tulajdonsággal bír, amelyek miatt mindenki számára szimpatikus, és a cikkünk végére ideális választássá is válik majd, mivel minden tulajdonsága ki fog derülni. 

Ha érdekel ez a nyírt padlószőnyeg, akkor figyelmesen olvasd el ezt a cikket, hiszen mi segítünk neked abban, hogy úgy tudd alkalmazni ezt a szőnyeget, ahogy Te szeretnéd, és ahogy a szőnyeg is a legjobban mutat és funkcionál.

Egy padlószőnyegnek a legfontosabb tulajdonsága az anyaga. Egy padlószőnyeg, nagyon nagy igénybevételnek van kitéve, hosszú - hosszú időkön át, Ezért nagyon fontos, hogy olyan anyagból készüljön, mely bírja a gyűrődést. Ez a nyírt padlószőnyeg azonban olyan anyagból készült, ami bírja a gyűrődést, de éppen olyan gyengéd és érzéki is. Ennek nem más az oka mint a 100%-os polipropilén anyag, amiből készült. Ez az anyag a strapabíró szőnyegek ismérve, hiszen egy nagyon erős anyag, mely szinte bármilyen magas idénybevétel esetén is szép és puha marad, és egy nagyon gyengéd érzéki anyag is egyben, hiszen olyan puhaságot és kényelmet áraszt, amit más anyag nem tudna megadni használójának.

Ez az anyag lehetővé teszi, hogy ezt a padlószőnyeget olyan helyen alkalmazzák, ahol sok ember használja, hiszen mindenki imádni fogja, és a szőnyeg is mindig újszerű, és kényelmes marad. Akár szállodákba, irodákba is kiválóan funkcionál. Képzeld csak el, hogy az irodában ilyen padlószőnyegen lépkedsz.

Egy másik sarkalatos pont a szőnyegünk kiválasztásában a szín és a minta. Ez az ami igazán dönt, mivel mindenkinek a szín és a minta a legfontosabb amikor választ, ami igazából érthető, mivel ha nem passzol a lakásunkban lévő színekkel és mintákkal, akkor nem fogjuk megvásárolni, bármilyen jó minőségű is. Ez a mályva szín egy nagyon előnyős választás lehet. Inkább hölgyek szobájába ajánlott, de nagyon szép hatást érhetünk el nemektől függetlenül is, ha egy olyan környezetben használjuk amely passzol ehhez a padlószőnyeghez.