Telefonszámunk: +36 (30) 509-2418 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

Ideális padlószőnyeg otthonra vagy az irodába

Szőnyegjóáron
2020.05.04 15:12

Olyan padlószőnyegre lenne szükséged, mely kiállja az idő próbáját és szépen mutat lakásodban vagy akár iroda helységedben?

Számtalan lehetőséged van, de mi tudjuk az igazán előnyös megoldást, ha jó terméket szeretnél! Ez a vastag, hurkolt padlószőnyeg, melynek színei feldobják a teret, hidd el kiváló választás szinte bármilyen célra.

Sok mindenre kell egyszerre figyelnünk, ha padlószőnyeg vásárlás előtt állunk, hiszen könnyen mellé lehet nyúlni ha nem tudjuk pontosan mit szeretnénk, vagy ha nem vagyunk eléggé tájékozottak! Mi most talán kicsit megkönnyíthetjük a helyzeted azzal, hogy eláruljuk mitől lesz egy padlószőnyeg igazán jó ’’befektetés’’.

Nagyon fontos egy padlószőnyeg kiválasztásakor, hogy milyen a színe a textilnek, hiszen azért vesszük meg, mert csodálni szeretnénk és magasabb szintre emelni vele lakásunkat, - erre kiválóan alkalmasak a klasszikus szőnyegek – hanem erős igénybevételnek tesszük ki nap mint nap, így előnyös lehet egy olyan szín, melyen nem látszanak meg feltűnően a foltos, kisebb cipőnyomok. Minél többen használják a padlószőnyeget annál hamarabb lesz koszos. Így egy semleges szürke, fekete, vagy éppen barna kiváló választás lehet.

Ennek a padlószőnyegnek az alapszíne kék-szürke, de hogy legyen egy kis élet a szobában, vagy irodában ahol alkalmazzák, kis kék és sárga foltokkal tarkítottuk. Így nem csak a kellemetlen foltok nem lesznek észrevehetőek, de egy kis élet is beszökik a szobába ha ezt a padlószőnyeget használod.

Erős, hurkolt polipropilén szálai, olyan magabiztosságot és strapabíró képességet adnak ennek a szőnyegnek, hogy biztos lehet abban, hogy hosszú évek elteltével is nagyon jól fog funkcionálni es ami az egyik legfontosabb, hogy megfelelő tisztítás mellett nagyon szépen fog mutatni is.