Telefonszámunk: +36 30 337 5363, +36 (30) 386 6780 | Email címünk: INFO@DIZON.HU
Blog

A jóból mindig nagy kell - kék szőnyeg 300x400cm

Szőnyegjóáron
2020.02.26 16:35
A jóból mindig nagy kell - kék szőnyeg 300x400cm

A jóból mindig nagy kell - kék szőnyeg 300x400cm !

Egy nagyméretű szőnyeget keres, mely az egész teret megtölti színével, és sajátos hangulatot teremt, ami megalapozza a szoba hangulatát?

Egy hatalmas 3 méter x 4 métere szőnyeg, mely kék alapszínével uralkodik, és a csiga minta egy egzotikus hangulattal van megfűszerezve tökéletes választás. Nem csak mintája miatt rendkívül jó ez a szőnyeg, hanem az anyaga is tökéletesen passzol a szőnyeg profiljához. Ez a két nagyon fontos szempont van előttünk, amikor szőnyeget vásárolunk, hiszen minden adottsága a szőnyegnek ehhez a két tulajdonsághoz vezethető vissza. Az anyag, és a szín.Kezdjük a legszembetűnőbb szemponttal, a színnel és a mintával, amely meghatározza, hogy megvásároljuk - e a szőnyeget, hiszen az esztétikai szempont az első. A kék szín, a bátorság, a bölcsesség, és a végtelenség szimbóluma. Kék az ég, a víz, és számom ország zászlaján is szerepel, különleges jelentései miatt. Nagyon kellemes, nyugodt, és biztonságos érzetű teret teremt egy szőnyegen, ennyire hangsúlyosan a kék szín. Kiváló választás nappaliba, ahol nagy tér megtöltésére alkalmazzák, hiszen egy nagyon sajátos, különleges, jó hangulatot áraszt. A csiga minták, kicsit mediterrán beütésűek, melyek érzetben, ellensúlyozzák a kék szín, hűvösségét. Ízléses és stílusos választás egy ilyen szőnyeg, hiszen nagyon egyedi környezetet lehet vele teremteni.

Térjünk ki a másik nagyon fontos szempontra is, ami nem más mint a szőnyeg anyaga, mely döntő szerepet játszik a szőnyeg számos tulajdonságában. EZ a szőnyeg 100% polipropilénből készült, mely a lehető legjobb választás egy ekkora méretű szőnyegnek. Ez az anyag teszi I, osztályúvá ezt a nyírtszőnyeget, hiszen a polipropilén a minőségi szőnyegek ismertető jele. Ettől az anyagtól lesz a szőnyeg ilyen hihetetlenül vastag, és kényelmes. Ettől az anyagtől őrzi meg sokáig a színét és a tartását a szőnyegünk!

Rendeld meg most, és lepd meg szeretteid, vagy éppen saját magad és élvezd a tökéletes otthon érzését, és hangulatát a saját otthonodban is!